Kunpa nyt muistaisin kaiken parin päivän aikana tapahtuneen, taas tää kirjoittelu pääsi unohtumaan.

Lauantaina Rokki harkkasi agilityä, kun oltiin kentällä Tuulan porukan kanssa. Ekasessiossa pieni radanpätkä Clean Run Exercise Sourcebookista: pussi, neljä hyppyä ja putki. Rokki meni kyllä kiltisti, mutta aavistuksen laiskasti. Ensin pelkkää pussia schnugga-palkalla, minkä jälkeen Roks ei meinannut tajuta, että pussin jälkeen ei tuukkaan heti palkkaa. Melkoisen pyöreänä oli pojan huuli. ;o) Tokasessiossa vinokepit, mikä sujui ok. Tosin Tuula sanoi mun olevan niin liki, että sillä paineistan porostinta. Ja samoilla esteillä erilainen pätkä. Viimeisessä setissä keinu ja puomi. Keinun alle ei hilattu pöytää vaan pyyhkeitä, tyyny ja piknikpeitto. Ekan kerran Tuula laski keinulaudan pehmeitten päälle. Viis seuraavaa Rokki teki keinun ihan ite! Se haukkuaräksytti ku mikäkin piskipää, vetäsi namit kädestä ahmattityylillä eikä pelännyt hiukan vertaa. Tuula on näissä reeneissä ihan korvaamaton! Ja Rokki meinaskin vielä shuudella häntä joka keinusuorituksen jälkeen oikeen kunnolla. ;oD Puomi sujui.

Tein lauantaina Pispulle jäljen hotellin likeiseen metsään. Kahdeksan keppiä, vanhennus tunti, pituus "seitsemän minuutin rivakka kävely", maasto pääosin varpumetsä. Jana erinomainen! Jarrutin kunnolla, sillä Pipallahan intoa piisasi, kun ei olla jälestetty iäisyyksiin. Aktiivista ja tarkkaa haistotyötä, muutamalla helpommalla osuudella nokka aavistuksen nousi. Kaikki kepit nousi tosi varmasti. Hienosti Pippaliini pysyi jäljellä ja loppuvaiheen risumetsäkin meni upeasti, kun liina noin kolmimetrisenä eikä sotkeentunut kertaakaan, niin varmaa, voimakasta haistoa. :o) Uskomaton nenäeläin!  Rokki sai jälestää noin 40 metriä tuoretta jälkeä, ja tavoite oli kahden kepin noukkiminen, onnasi erinomaisesti. :o)

Sunnuntaina Rokki teki Hossussa agilityä tai oikeastaan vain hyppytekniikkareeniä. Okseri, kaks hyppyä, viiden sarja ja ekaa kertaa taipumisharjoitus. Kaks ekaa loistavat kuten aina. Sarjalla huitas ekan toiston niin voimalla, et vikat kaks hyppyä yhdellä ja samalla superloikalla. Vaihdoin namialustan paikkaa, ni löyty poukkuvaihde. Taipumisharkka onnistui uskomattoman hienosti oikealle, mut toinen suunta olikin vaikea. Vasemmalle kiertämmän lähtö vaati useamman toiston, et saatiin pari onnistumaan. Lopuks Roks hyppäs vinossa olevat neljä aitaa sarjassa loistavin hypynleiskauksin. :o) Ronspun hyppääminen näyttää tosi laikalta ja hitaalta. Papereissa lukee, et jos näyttää hitaalta, ni keskittyy ja tekee töitä. Ehkä siis homma menee hyvin.

Pippa sai sunnuntaina tehdä Hossussa tokoa. Muutama nouto 250-grammasella puukapulalla tehtiin ekaks. Nassi niin kiihkeänä, et tuli lähdössä haukaus, muuten kaunis. Toinen nouto varsin mallikas. ;oD Luoksetuloa muutama toisto, vapautin kesken kaiken ja heitin lelun. Viimeiseksi vein merkin ja ohjatun noudon oikean ja vasemman kapulan paikoille namialustat. Pip istui ja vein aina jommallekummalle namin. Pari kertaa välissä palkkasin merkin. Lähetin hakemaan namin vasemmalta, kolme kertaa oikealta ja vielä kerran vasemmalta. Ei yhtään ongelmia, joka kerta upeasti oikeaan suuntaan. Vain namilautanen oli sen vertta pieni, et ekalla kertaa ei mainannut näkyä. Rokki teki myös pienesti tokoa: sivulle, eteenliimautuminen, istuminen odottamassa, luoksetulo vapautusella lelulle.