Meillä oli lenkkitärät lagottojen kanssa kahdelta. Mentiin paikalle puolisen tuntia etuajassa, niin ehdin tehdä Rokille porosen kevään ensijäljen. Pituus vain noin sata metriä ja keppejä kuusi, vanhennusta oikeastaan lainkaan. Roks oli innoissaan, ku pistettiin jälkivaljas päälle. Mentiin kohtaan, josta aloitin, en sanonut mitään. Romppanen halus ensin lähteä takaisin tielle, mut huomas sitten oikean suunnan. Se meni hyvin, nokka maassa ja hienosti poimi jokaisen kepin ja palautti mulle. ;oD Erittäin hieno suotitus portsulta!  Lenkillä Roks sai olla taas vapaana ja vain muutama pikapyrähdys piti tehdä pois näkyvistä. Yhdessä kohtaa kuului haulikkoradalta melkoinen pauke, useita kymmeniä laukauksia ja oltiin vielä suht likellä. Poronen ei välittänyt ensinkään. :o)

Illalla oli tärät Tuulan ja Suvin kanssa Hossussa. Ohjelmassa oli hyppytekniikkaa, kevään ekaa kertaa tehtiin. Rokki meni oikein nätisti, pomppi ihan kuin toivoinkin. :oD Ennen Hossuun menoa talloin Pipalle jäljen tuoreeseen metsään, vajaa puolisen kilsaa, seitsemän keppiä ja vanhennus päälle kaks tuntia. Viidenteen keppiin saakka meni erinomaisesti. :o) Sitten tuli hutilointiosuus ja kuudes keppi jäi jonnekin, kun haahuiltiin. Jälki löytyi ja loppu meni oikein hienosti. Mun moka oli, että Pipalla oli liina selästä kiinni eikä vatsan alta ja näin nenä tahtoi nousta. Lisäksi Pip oli väsynyt kiihkoiltuaan autossa agijuttujen ajan. Siihen nähden siis hyvä suoritus. :o)

Loppukaneetiksi mainittakoon koirain turkit. Pipalta lähtee jonkin verran ja Rokilta enää päälliskarvaa. Tuuta päälliskarvaa saa irrotettua hyvin Kong Zoom Groomilla (meillä on kyl hieno pinkki versio). Ostin sen joskus Messarista ja ihan unohdin. Jopa porosen rintakarvusto irtoaa tuolla hyvin ja sukiminen sillä taitaa tuntua aika kivalta. :o) Nutrolinia pupsit saavat joka aamu. Ehkä niille tulee vähitellen kivat kesäkarvapalttoot. :o)