Työt alkoivat, joten siitä kärsii koiraharrastus ja vielä paljon enempi blogiin kirjoittaminen. Jospas taas kehittyisi jonkinlainen kyky aikatauluttaa oma elämä ;o)

Keskiviikkona oli agin tekniikkaryhmä. Tehtiin Salmen hyppäri Vihdistä 3.8., joka oli jaettu neljään pätkään. Iljettävään keppikulmaan keksiytyi ratkaisu, jolloin ehdin loistavasti putken päähän ohjaamaan aidalle eikä plikka kerinnyt väärään putkeen kluten kisassa. Irtoamiskohta meni sutjakkaasti :oD Kolmannessa pätkässä oli suurinmmat ongelmat: en edelleenkään tiedä, milleen se pitäisi tehdä. Jos Pipalla on hyvä "irtoamispäivä", ehdin hyvin edelle ja saan valssattua  meille hyvät kaarteet, mutta sylikäännöstä en saanut millään onnaamaan. Harmittaa, että Tuula ei ollut paikalla, hällä on silmää usein ehdottaa meille järkeviä kuvioita :o) Loppukieputus oli kiva, ei suurempia ongelmia. Hyviä pätkiä reenattaviksi!

Torstaina oli Pipsulla juoksureenit. Lännen vinttikoirat järkkäs taas maastojuoksureenit, joissa Pippaliini oli ainokainen "vääränrotuinen". Kiihkeyttä Pipalta löytyi taas useammankin koiran tarpeisiin. Edellisen koiran juostessa viehe rikkoutui, ja korjausta odotellessa kierrokset nousivat ja ääntä riitti! Pippa juoksi taas mallikkaasti :o)

Torstaina otettiin Rokin kanssa oikein pitkän kaavan mukaan näytelmäharjoitusta ;o) Köyliön näyttely on 14.9., joten pitäis nassikan osata juosta nätisti hihnassa ja seistä koirannäköisesti ;oD Sujui ok, jatketaan

Perjantaina oli maksien agireeni, jonka veti pitkästä aikaa Kaitsu. Eka rata oli helppo lämmittely, toinen rata oli kinkkinen eikä taidettu saada kertaakaan tehtyä nollarataa. Hyviä pätkiä onneksi. Kontaktit siinä oli kaikki, kerran Pips karkasi A:lta :o( Kontaktit saatiin onneksi sujumaan, Pips irtosi hienosti. Mää tietty  sekoilin tarkkaa ohjaamista vaativissa kohdissa ja rimat kolisivat välistä turhan rajusti. Vaikka rata ei parhaalla tavalla mennytkään, meillä oli kivaa ja tuntui, että tehdään yhdessä töitä :o) Ei jäänyt pelko-olo seuraavan päivän kisaa ajatellen.

Jälkeä ei Roks ole saanut tehdä lainkaan, sillä mun selkä on temppuillut. Nyt tuntuu selvästi paremmalta, siispä haaveillaan huomisesta kuonotyöstä :o) Huomennahan piti mennä Köyliöön tokoon, mutta ei viitsitä. Ilmatieteen laitos lupaa sadetta, ei olla harjoiteltu lainkaan riittävästi, ja tuolla tuomarilla on tapana olla niin likellä koiria, että pelkäisin Pipan ahdistuvan. Liian sippi olo tän päivän agikisoista, ni turha kiusata itteä. Pidetään huomenna omaa hauskaa kuten jälkeä, agia ja silleen :o)

Rokin tärkein juttu meinas unohtua, voih. Roks oli mukana agikisoissa, ja mentiin paikalle jo tuntia ennen, sillä treffattiin velikoira Luca! Pojat nautti taas leikkimisestä oiekin olan takaa, taisivat leikkiä tunnin ja vartin. Vieläkään ei yhtään erimielisyyttä, vaikka kumpikin veljes on tosi kovaäänisiä. Enimmäkseen pojat painivat, hiukkasen juoksivatkin. Ojajuoksu oli ihan selvästi kivempaa kuin heinikossa juoksu! Kunpa taas pian tavattaisiin velikoira ;oD