Eilen ei netti suostunut toimimaan kotona, joten pikapäivitys koululla ennen oppitunteja.

Koiksut olivat kotona kokonaiset viis tuntia ja vartin. Rokki ei ollut pissinyt lainkaan!! Sitä vastoin loppuillan se lorotteli normaaliin tiheään tahtiinsa, muun muassa kymmenen minuutin välein samaiselle matolle :o/ Yksin ollessaan se ei tehnyt varsinaisia tuhoja. Pipan häkin päältä oli otettu tavaraa ja leluloora tyhjennetty lattialle. Pipan häkin päällä sattui olemaan mun villaliivi, ja voih, se oli tippunut vesikuppiin.

Ruokarytmi on hiukan vaikea säätää, jos on pitempi päivä töissä. Eilen nassi sai kolme pikkusen normia isompaa varsinaista ruokaa ja pal namia. Ja ruuan jälkeenhän pitäs pitää parin tunnin rauhallisempi aika, ettei oo mahalaukunkiertymäriskiä, rajoittaa kovasti. Namia Rokki sai myös naksutuksesta. Taas naksutin tai yritin naksuttaa nielemisestä. Kaksi sessiota, kummallakin neljä kymmenisen naksauksen settiä. En tiä, meneekö sille yhtään perille, ku niin kauhia into ruuan perään :o)

Pippa oli omalla ku nn on lenkillä ja Rokki pääsi myös yksin parikin kertaa. Muutama kerta, ja että voi nopeasti parantua kontaktin pitäminen. Oltiin noin 50 metrin päässä radasta junan mennessä ohi, äijä katteli, häntä ei ihan niin tyrnävänä, mut pystyssä kumminkin, ja heti junan mentyä taas matkaan :o)

Samassa talossa asuu räköttäviä pikkukoiria, jotka muutoin on Pipan vihollisia ja just näitten takia koitetaan saada naksuteltua Pipalle rauhallisempia ohituksia. Koirat olivat takapihallaan haukkumassa, Rokki pelästyi ääniä. Meinasi, että oliskos paras mennä sisään turvaan, mut sit aolkoikin koira vinkua. Se kiinnosti pientä koiksua ja ois tahtonut päästä tarkemmin katsomaan.