Eilen ja toissapäivänä meni eteenmenoharjoitukset tosi hyvin. Jätin taas narun, tehtiin kieppi ja toiselta suunnalta palatessa lähetin. Tänään ei koiksu irronnut ekalla kehotuksella. Hullutusta vähän aikaa, eli "patuuu" toistamista, ja sitten Pip lähti, tosin vilkas perään ja onneks oli käsi vielä sojottamassa eteenpäin. Ja hitsit oli naru uponnu hankeen eikä Pipppa löytäny :o( Tehtiin toinen toisto vielä, ja se meni hienosti ja vauhdilla.

Eilen otettiin taas Dog Box-tottelevaisuutta ;o) Viritettiin nappulat boxiin ja palkaks sai puupalikan, jolla Pip otti boxista namit. Se oli liian innoissaan, alkoi pikkusen pitää kitinää. Ääntelyn suhteen Pip on huonoa sukua, joten se pitäisi saada heti pois, ettei tule ongelmaksi. Seuraavalla kerralla pitää olla vähäeleisempi ja rauhallisempi, jos vaikka tarttuis koiksuun :o) Seuraamisessa ja kaukkareissa ei ongelmia, taitava typy ;o)

Tänään oltiin käymässä Hosiossaaressa agikentällä. Puomi oli ihan lumeton eikä yhtään liukas, kepit käytettävissä ja aitoja on useampi. Taisi olla raskas ponnistaa lumessa, kun rimoja tippui, tai sitten joku taas ohjas rimat alas. Intoa Pipalla kyllä riittä, mutta upeasti se raaskii pysähtyä kontakteille ;o) Tulispa äkkiä kesä, ni tehdään hirveästi lisää kontaktitoistoja. En tainnut Tampereen kisaraporttiin kirjoittaa, että Savioja kysyi, haluammeko matalamman A:n. Jos kaikki olisivat halunneet, se olisi laitettu. Aika jännä, että ei olla ikinä treenattu korkealla A:lla, mutta kisoissa ei silti mitään ongelmia korkeamman kanssa.  Huomenna päästään Jetan koulittaviksi WeCAn hallille, jeah!!