Taas hujahtanut noin viikko. Viikon sana on hankinnat. ;o) Torstaina tuli vihdoin VUL:n paketti. Koirustajat saivat hienot pannat, joita tosin en ihan täysin osaa käyttää. Ovatkohan puolikuristavat vai eivätkö, käytetään silti. :o) Hihnat ovat hienot, sillä niissä on jousto-osat. Lisäksi pakatissa oli Pipan töppöset.

Panin Pippurille tossut jalkoihin ja mentiin ulos. Ne on liian isot. :o( Se juoksi ku hullu. Ja koska ovat turhat isot, ovat väkisin löysät ja kaks tippui vain muutaman sadan metrion ulkona käynnillä. Onneks löytyivät. Tänään sidoin se aussikan jalkoihin oikein supertarkasti ja piukeesti ja lähdettiin lenkille. Pakkasta vissiin 12, joten kehtas pukea jalkaan. ;o) Alkumatkasta pistin yhtä hiukan paremmin, mutta muuten pysyivät. paitsi yks tyhmä töppönen, joka jäi johonkin metsän isoon lumihankeen. Pip mun mielestä tyklkää niistä, se kulkee pal iloisemman näköisesti. :o) Tai sitten niitten kanssa on vaikea olla lipsumatta ja korkean hännän avulla vaan pysytään pystyssä. ;o) Voi olla, että se toisinaan kipuileva nivel pysyy näin lämpimämpänä ja siks Pip tykkää. Aion tilata pienempää kokoa olevat uudet, mutta täytyy päättää, montako, sillä metsällä menee helpposti hukkaan, jos irtoaa. Se mainittava, että tossutetulla käpäläisellä sai ihan normisti irrotettua ihanat jäiset hevonkakkarat tiestä. ;oP

Eilinen hankinta oli uusi muonasäkki. Meillähän on viimeisimpänä ollut Golden Eagle Holistic Salmonia. Se ei oikein sovi Pipalle. Pispun vatsa on ollut turhan löysällä, torttiksia tuntuu tulevan yhtä iso määrä ku mitä syö, se on alkanut vetää peffaa ja toisessa korvassa on vähän möhnää. Yleensä huonompimahaiselle Rokille se käy erinomaisesti. Päätin eilen, että Pip saa alkaa nauskuttaa uutta sorttia, koska se teki takapihalle pikkasen limaiset torttuset. Kokemäen Agrimarketista haettiin säkki Jahti&Vahti Kana-Riisiä. Annoin eilen jo kummallekin hiukan maistikkaita, kovin tykkäsivät ja se jopa haisee munkin nenään ihan hyvältä. Pupsi saa nyt puoliksi sitä ja puoliks vanhaa muutaman päivän ja sit pelkkää uutta. Toivottavasti tuo sopii. Golden Eagle on ensimmäinen nappula, joka Pippaliinille ei passaa. Ronspunteri nauskuttaa vanhaa, jota lie jäljellä kuutisen kiloa. Sen jälkeen sillekin toivottavasti Jahti&Vahtia. Haluisin niin kovin, että kumpikin vois syödä samaa.

Samaisella Kokemäen käynnillä soitin Tuulalle ja mentiin lagottolaisen kanssa heitin lähilenkilleen. Eräs nimeltämainitsematon söhrö pudotti Rokin alle kuukauden käytössä olleen flexin johonkin kinokseen. Pidin pojua tieosuudet kuonopannassa ja pelto-osuudet flexissä. Onneks Tuula sattui löytämään sen tänaamuisella kävelyllä. ;o) Se on nyt vielä Tuulalla, joten oli vanha huonosti piuhan sisään vetävä flexi lenkillä käytössä. Mulla on yleensä pannan ja fleksin välissä jousto-osanen, ja tuntuipa nyt pahalta, ku Roks vetäsi eikä sitä ollut siinä. Mahtoi sitä sattua riuhtasu, kun munkin käsi tuntui ihan kunnolla.