Eilen illalla Rokki oli hiukan vetämätön, kun olis pitänyt ansaita ruoka tokostuksella, joten lopetettiin aika pian. Enkä pistänyt ruokaa kuppiin, jotta olis tänään nälkäisempi ja agiloisi kiihkeämmin.

Aamukasilta haettiin Rokin kanssa Tuula ja Tara, ja suunnaksi Nokia ja Meirän halli. Meen ryhmässä oli Taran ja Rokin lisäksi Tyty ja Consta. Reeniradat olivat kivan haasteellisia, mutta mutta..

Rokkia ei hirveästi kiinnostanut ja se otti paljon häiriötä paikasta ja vieraista koirista, joiden haukku kuului koko ajan. Tai ensimmäinen kerta radalla sujui kivasti, mutta lopuilla kerroilla Roks vain lönkötti mun perässä, kun koitin sitä vetää eteen päin. Toivottavasti se hiukan enempi innostuu hommasta vähitellen, sillä ei tällä tyylillä ole järkeä väkisin jatkaa. Tehtiin muutama sivulle meno Nokian hallilla ja ne meni varsin kivasti. :o) Kuvaaja Katjakin oli paikalla, mutta pimeässä hallissa oli tosi vaikea saada kuvia. Tuossa saalis.

Pippa nukkui päivän kotona ja pääsi omalle yksityisulkoilulle, kun palattiin. :o) Pipan käpäläinen on ollut jäykkä liian monta kertaa metsälenkin jälkeen, joten on pakko siirtyä kevyen liikenteen väylille. :o(  Pippa sai tehdä hiukan tokostusta pikkukävelyllään ja pupulainen oli hirveän innoissaan. ;oD