Huomenaamuna aikaisin lähdetään kohti Kokkolaa, missä on kolmipäiväinen agiturnee KLAG ;oD Mikäpä siis järkevämpää kuin kirjoittaa blogiin ja lykätä viimeisiä pakkaamisia vielä hetki ;o)

Maanantaiaamuna käytiin koirien Yyterissä eli Mäntyluodon koirarannalla. Vesi oli niin kylmää, että en ite tarennut uida. Koiruset juoksivat meressä ja heittelin niille vesileluja. Hiemaisen oli autossa ja kotona hienoa hiekkaa tuon hienohiekkaisen rannan tuomisina. Kotomatkalla käväistiin Porin Lemmikkikeskuksessa, josta oli koikkusten muona finito, tarvii hakea toisella kertaa, onneks on vielä jemmassa vanhaa suht paljon. Eukan herkunomaisia keksejä kaupasta löytyi. Sitten käväisin Prismassa, ja sieltä autolle palatessa istuskeli Pip etupenkillä mun kaikista estovirityksistä huolimatta. Keksipakkauksen päällispahvi oli puoliksi revitty, ja sen sisällä oleva muovipussi siististi avattu yläreunasta. Plikka oli nautiskellut yli puolet isosta keksirasiasta, paha koira! Mut voiko sellaiselle olla vihainen, joka vienosti keksinhajuisesti shuutelee ihan ku anteeks pyytäen ;o)

Tiistaiaamuna Rokki oli jäljestämässä jousiampujain nurmikolla. Talloin sinne 180 askeleen jäljen, joka askelmalla nappula. Rokki teki hienoa työtä, vain yks namppa jäi nurmelle. Yhden askeleen vieressä oli jokin pörriäisamppari, sitä piti vilkaista, mut muuten Roks keskittyi jälkeen ihan täysillä. Veto oli kovaa, mutta ei kuitenkaan hillitöntä. Kovin tyytyväinen olen pieneen poikaani! Taituri-mies ;oD

Nuo oli tosissaan viimeks unohtuneet asiat ja tänpäiväisistä mainittakoon aamun agiharkka, jossa kokoontui Klagiin lähtevä porukka. Pipan kanssa tahdoin tehdä muutamat kontaktit, hienot. Hiukan ohjaamisharkkaa, mää en todellakaan loistanut siinä :o/ Okserin ylempi tippu kerran, mut useamman hienon hypyn Pip siitä onneks päräytti :o) Agin jälkeen Tuulan lagottojen kans metsälle, ja jälleen Roks käyttäytyi suht nätisti :o) Iltapäivällä käväistiin nopeasti Paniksessa, missä Rokki tapasi Taikan ja Ninjan sekä Pippa Ninjan. Kokoonpanolla Ninja, Pip, Rok oltiin käveleskelemässä pellolla, ja toki mun koiksut käväisi myös vilvottautumassa iljettävänhajuisessa ojassa ;o) Mukava oli juoksennella.

Nyt teen viimepakkaukset ja seuraavan kerran kirjoittelen tänne, mitä Klagissa tapahtui. Pipan sisaruksista sinne tulee Enki, Niklas ja Nana sekä muita tuttuja aussikoita, kivaa.