Torstaina ja perjantaina käväistiin pikapikaa Hossussa agikentällä. Puomia taas tahkottiin, suurin osa toistoista hyviä, mutta heti jos olen hiukankin myrtsi, alkaa Pippa jarrutella. Se pakkaa hiukan jäämään alastulolla turhan kauas lelusta, se treeni tuntui jo menevän liian hyvin ja nyt palattiin maan pinnalle. Jatkamma harjoitusta ;o)

Perjantaina tokostettiin Pöpsän kentällä. Paikallaoloa tehtiin niin, että Pip odotti mun tehdessä ruutua. Kerran se vikisi, hitsit. Ruutu meni ekakerralla vauhdikkaasti, mutta Pips pysähtyi sisäänmenoreunan rajalle :o/ Otettiin paljon toistoja, ja suurin osa meni mönkään :o( Pysähtymistä ennen kehotusta ei Pip enää tehnyt, mutta se meni ruutuun sivusta :o/ Liian pitkän tahkoamisen jälkeen saatiin sen verran onnistuneita ruutuunmenoja, että voitiin lopettaa. Pitää alkaa tehdä ruutua lyhemmältä matkalta aina välillä ja usein yks kaks toistoa, vaikkapa lenkin yhteydessä. Ohjatussa kaunis merkillemeno, en palkannut vaan lähetin hakemaan vasemman. Pipsi ei vissiin nähnyt, meni kekimmäiselle, mutta kerrankin sain sanottua nätisti sen olevan väärä ja homma jatkui ilman Pipan mielen pahoittumista, jesh, jossain olen itekkin kehittynyt. Pyysiin Pipan merkille ja lähetin uusiks ja sitten vasen löytyi :o) Seuraava kerta niin, että pelkältä merkiltä raju juustopalkka. Sen perään merkki ja vasemman haku ja nyt kaunis! Seuraamista tehtiin hiukkasen ja harmittavasti pyrkii nassi taas edistämään. Harjoitusta, harjoitusta!

Tänään lauantaina oltiin Noormarkussa seuran agiharkoissa ja valitettavasti mulla oli vetovuoro. Pippa pääsi tosi vähän tekemään mitään ja odotteli vaan autossa. Vähän, mitä Pips teki, teki se hienosti :o) Ohjaajansa vaan on kangistunut entisestään, kun ei kunnolla päästä harkkaamaan.