Rokki on jotenkin ehkä rauhoittunut. Koitan tehdä sille namin kanssa kivaa käsittelyharjoitusta oikein urakalla. Tassut pyhjetään monta monta kertaa päivässä. Harjauskin on alkanut vähitellen luontua :o) Poika on alkanut oikein kerjätä hyvänäpitoa, vääntyy ihanasti mutkalle ;oD Ruokakupilla odotetaan jo hetki, mutta melkein täristään odotuksesta! Katsekontakti sujuu, unohdan vaan itse laittaa siihen kehotussanan. Naksutusta voisi vielä tehdä muutamat kerrat niin, että namit haen kauempaa, ja sitten alkaa eläinkokeet pienellä viattomalla pöhkyläisellä ;oD Vielä en ole saanut aikaiseksi selvittää, miten meidän kannattaisi leikkiä. Pari kertaa olen antanut Rokin voittaa ja se tulee tarjoamaan lelua uusiksi. Rokki on alkanut kantaa tavaroita tosi innokkaasti :o) Jos kehasen sitä, innostuu se niin luullen saavansa namia, että kannettava tippuu lähes sadan prossan varmuudella.

Tiistaina oli taas Hossussa pentusten leikkitärät, mutta tällä kertaa ei ollut niin kivaa. Kentää oli osittain jäinen ja mentiin jäättömään kohtaan, joka olikin litimärkä. Mulla oli sappaat, mutta poikasella ei :o/ Kun pieni mies leikkii antaumuksella, menee siinä väkisin selälleen ja kyljelleen. Knaftin 11 viikon ikään mennessä ei turkki ole vielä kehittänyt täydellistä veden hyljintää, joten siinähän kastuu! Varmuuden vuoksi lähdettiin aika pian pois, ettei vaan poju vilustu. Märkä turkki ei ollut kiva, ja siksi leikkikään ei niin maistunut hyvältä.

Keskiviikkona eli tänään sai Roksutti nauttia ruuan ulkona. Talloin sille ruudun ja kylvin turvotetut nappulat sinne. Rok odotti vähän matkan päässä ja pienesti sanoikin haluavansa hommiin nyt heti! Hain
sen ja tyyppihän alkoi tosi kiihkeästi tuijottaa mua, kun yleensähän ruokaa tulee tuijottamalla ;o) Sanoin vaan ole hyvä ja otin pienen askeleen ruutua päin. Pojuliini liikkuin ja pian tuli nappulain sulotuoksu kuonostimeen ja ankara haistotyö alkoi. Rauhallisesti se söi nappulaa, kerran meinasi lähteä pois tallotulta, mutta huomasi heti ja palasi. Lopuksi nostin melkein kaiken nauskuttaneen pikkuisen pois ja annoin vielä muutamat nappulat. Rokki oli nyt ekaa kertaa hihnassa haistotyössä. Hiemaisen tekisi mieli tehdä ensi kerralla jo muutama askel, mutta pohdiskelen sitä.

Pippa tokostaa hienosti. Seuraaminen oli jollain kertaa jo niin innokasta, että paikka meinasi olla liian edessä. Mun pitää olla tarkkana! Eteenmenoa on tehty useasti. Harmi, kuinka paljon maahanmenokäsky hidastaa etenemistä. Tällä hetkellä tehdään lähetyksiä ilman maahanmanoa ja lähetyksiä, joissa käsky tulee aika pian ja vapautan tosi nopeasti lelulle, jos nopea palkka pitäisi homman kiihkeämpänä. Kierrosta nassuliini tekee upeita jarrutuspysäyksiä. Noudot on kiihkleitä, mutta mun makuun ei liian :o) Tuomarit ovat eri mieltä, mutta me tehdään tätä hommaa ittemme eikä pisteitten takia ;oD

Mää taidan mennä vararikkoon, kun kuononaamat syövät niin pal puruluita ;o) Vaikka yritän ostaa kovimpia puristeluita, teholeuat tekee niitä selvää. Ihan hölmöjä nuo kaks ovat. Oma luu ei oo herkuin, mutta kaverilla olis täydellinen. Ne hienosti hiipivät toisen luulle ja tyytyväisenä ottavat sen ja alkavat nautiskella. Kaks kertaa ovat samanaikaisesti hiiviskelleet varastamaan toistensa puruluut ;o) Sit ollaan niin tyytyväisiä ja vieretysten rouskutellaan, ehkä puolihalveksuva vilkaisu mua kohti, ku en osaa ees luita jakaa oikein ;o)