Alkuun asia, jonka eilen unohdin pistää eli Pippa sai ison lauman pikkusisaruspuolia :o) Niitä voi vilkaista Ghosteye's blogista.

Toinen unohdus oli mainita, että koikkuset alkoivat eilen syödä kolmesti päivässä. Rokin kasvattaja toivoi, että vielä tämä viikko neljä sapuskointia, mutta alkoi vitosjakso ja päivät pitenivät niin paljon, että mahdoton ruokkia pöhköpäät neljästi. En jaksa selailla kirjoituksia taaksepäin, että mainitsinko Pipan laihtuneen pari kiloa, on nyt 20,4 kiloa. Luulen ruuan niukentamisen ja silti kohtuukylläisen olon salaisuuden olleen neljä pienen pientä ateriaa päivässä, missään välissä ei tule liian nälkä. Näinhän ihmisetkin laihduttaa, mutta ei tullut mieleen sen toimivan koikkusella. Nyt Pippakin alkaa syödä kolmesti, mutta tuskin se nälän tunnetta lisää yhtään.

Otsikonkin aiheesta voisi ehkä kirjoittaa :o) Neljältä oli Pipan treffit Onnin kanssa. Kivaa niin kuin aina ;oD Juostiin niin, että tanner tömisi eikä Pippa säästellyt ääntäkään! Sitten kotiin ja huomasin pihassa auton kuiskinpuoleisen takatilsan olevan tyhjenemäisillään :o( Siispä soitto Rangas-Latelle ja saman tien sinne. Onneks sai paikattua naulan tai ruuvin läpäisemän renkaan eikä tarvinnut ostaa uutta. Rokkia tais ihmetyttää sähköinen kovaääninen työkalu, jolla pultit avattiin ja pantiin takas. Ens viikolla taas sinne, kun pannaan kesätilsat alle, mennään eturiviin kattomaan renkaitten vaihto yksin Rokin kanssa. Pippakin oli ihan penikkana ekan kerran siinä melussa.

Auto saatiin siis kuntoon ja just kerkisin kotona vaihtamaan sateessa kastuneet vaatteet kuiviin, ja sitten taas matkaan. Kuudelta oli Rokilla treffit Jallan ja Lempin kanssa. Lempi on noin 8,5-viikkoinen blondi hoffityttö, joka pisti Rokille vastaan aikas kovaäänisesti ;o) Tosi kiva lenkki oli, taidettiin kulkea jokunen sata metriä ja Rokki sai leikkiä kummankin kanssa oikein kunnolla. Rokki tuli pariin otteeseen morjestamaan mua ;o) Ja muutaman kerran kutsuin sitä luokse, ehkä ei kannattais, sillä jätti jonkin kerran tulematta. Taidetaan jättää väliin Hossun kentällä tiistaiset pentutreffit, sillä siellä tulee leikittyä niin mahdottoman rajusti ja kontakti katoaa liian täydellisesti. Kunpa Lempistä ja Rokista tulisi hyvät kamut ;oD