Rokin näytelmän aikataulu tuli. Googlen reittioppaan mukaan matka kestää reippaat kaks tuntia, tosin vielä en tiä tarkkaa paikkaa. (Tuskin Närpes on kauhean iso paikkakunta.) Saapi nähdä, miten meen käy. Voi olla, että se toinen poro on samassa luokassa ja rajun äijäilyn takia Roksunterin liikkuminen on tosi jäykkää. :o)

Tänään oli agiharkkojen veto, ja kuumuudesta huolimatta oli kivaa. :o) Omat koiruset ovat ihan tuuliajolla. Aivan minimaalisia juttusia saavat tehdä eivätkä pääse kunnon lenkillekään. Mittari näyttää hellelukemia, ni ei uskalla. Kova nälkä niillä silti on. :oP

En enää muista, koska aloitettiin, mutta nyt on siirrytty puuropohjaiseen ruokaan ja nappulaa ihan vain namiks. Riisi ja jauheliha ovat pääruoka-aineet. On muutoin vaikea päättää, paljonko antaa puuroruokaa. Tosi outoa, sillä kumpikin syö nyt suht saman verran. Ja silti Pippa on tosi sutjakassa kunnossa. Vatsat ei valitettavasti toimi ihan täydellisesti. Jos on stressitilanne tai muutos puurossa, ni kovin helposti menee kummaltakin maha löysälle. Luin kirjan Koiran ruokinta just, ja siinä varoitellaan kovasti, kuinka helposti ruoka pilaantuu. Tällaisilla helteillä bakteerinmäärät varmaan kasvavat ihan hulluna, jos sulattaa puuroa huoneen lämmössä. :o/ Ja lisäks luitten jälkeen on kuonolaisten masut strejkanneet. Ja satavarmasti tää kuumuus vaikuttaa. Omakin kroppa ihan outo, ku ei vielä tottunut. Nyt meillä on maksaa jääkaapissa, ja huomenna tars valmistaa se. Miten mahtaa nasseille sopia. Maistuvuus noilla puuroilla on erinomainen. ;oP Vielä ei luovuteta, eiköhän nuo niihin totu vähitellen. Ja useimmiten kuitenkin mahat ok.  Kumpikaan ei oo yhtään yrminyt vitamiini- ja mineraalilisää. Ja ihanasti nassulaiset nuolee ensin ruuan päältä mun siihen viimeks laittamat nutrolinit. :o)

Loppukaneetiks koirain taitavuudet. :oD Pippa oli radanrakennuskoira mun vetämissä agiharkoissa. Se sai tehdä minihypyillä minipätkän, ja sen jälkeen taiturin koirannaama loisti onnesta. ;oD Harkkain jälkeen mentiin vartin kävelylle, jossa istutin koirat polulle ja menin piilottamaan hetkosen käsissä pitämäni kaks käpyä. Annoin Wispille ja Vonspille luvat mennä etsimään niitä. Rokki lähti myös etsimään normaalisti harrastamansa Pipan peesaamisen sijasta. :o) Ja poronen löysi!