Viikonloppu on mennyt ihan laiskailuun omien koirien kannalta. Flunssa aiheuttaa rintapistosta, nenänahan kiristystä, yskimistä sekä tukkoista oloa. Onneks tropit vähän auttaa, mutta ulkoilu on varsin rankkaa. Tänään olin päälle kuus tuntia Hossussa, ku meen seura järkkäs WUH:n, Äetsän, PAHAn, WeCAn, RKS:n ja meen iten välisen agilityn kaupunkitaistelun. Pippa-piiskulainen kuori sen polkuanturanahkansa eikä saanut osallistua ja Rokki ei osaa keppejä, ni joutuivat nukkumaan kotona mun ollessa kentällä. Harjavalta jäi viimeiseksi, kyllä ois Pipan hyvää suoritusta siis kaivattu. ;o) Tosin ei olis tainnut olla suoritus kovin hyvä sillä radalla. :o)

Koirat siis pelkästään suht lyhyillä lenkeillä ja sisällä minimaalista tottelemista. Vaikea tehdä mitään, ku kehuminen pistää yskittämään. Otsikon paukkuset oli oikeastaan ihan kunnollisia paukkuja. Eilenhän oli "venetsialaispäivä" vai mikä lie. Jo iltalenkiltä palatessa näkyi ja kuului jotain pikkupoikien kesympiä vermeitä. Varmuuden vuoksi kierrettiin pidemmän kautta kotiin eikä Rokki edes ihmetellyt ääntä. Illalla kuului enempi ilotulitusrakettien ääntä. Ja yöllä heräsin pariin otteeseen tosi koviin pamauksiin. Ne oli yleensä aika yksittäisiä, mikä oli Rokin kannalta tosi hyvä.  Pikkusen se kuunteli eikä makuuasento ollut ihan rennoin, mutta uniaan se aina vaan jatkoi. Ja oli meinaan mullakin vaikea yöllä kovan pamauksen jälkeen hengittää korostetun voimakkaan rauhallisesti, että Rokki siitä muka tajus kaiken olevan ok. :o) Meni siis yhdellä tekniikalla yskimiseks, mut onnistui toki hengittäminenkin tosi syvään. :o) Missään vaiheessa Rokki ei alkanut läähättää, vaikka varmasti tiesi, mistä oli kyse. Hyvä homma! Lenkilläkin kuuluu välistä haulikkoradalta aika räiske eikä se oo välittänyt yhtään. Normaalielämä sujuu kivasti uuttavuotta lukuun ottamatta, mutta stressaavaa ampumatilannetta vältetään varmaan aina (luonnetesti, pk-koe).

Nyt odotellaan Köyliön näyttelyn aikatauluja. Mahtaako Suvi päästä esittämään porostimen. :o) Lupasin jo Suville, et jos haluaa näyttelehtiä porostajan kanssa, ni raaskin just ja just maksaa Messarin kotimaisten rotujen edukkaamman hinnan 40 juuroa. Sinne ois niin kiva päästä shoppailemaan, mut tarvis ehkä hankkia sitä ennen sponsori. :o)