Aamulla Pipan toive, että Rokki on vain painajaistuni, ei toteutunut, reippaana se oli heti aamusti taas hommissa mukana. Eilen illallahan Pippa sille pikkusen huomautti, niin nyt penikka käyttäytyi Pipan makuun sopivammin, tosin vieläkin murinaa. :o/

Ollaan oltu lähinnä kotona ihan rauhakseen. Ulkona kävästään usein, ettei tarttis pikkusen pissiä sisään. Eilen kuultiin kaukaa juna ja jääkiekkokaukalon kolina sekä lähempää harakat. Tänään kuului kolaamisääni ja muutama koira on nähty kaukaa. Rokki harjoittelee boksia, että siitä tulisi hyvä turvapaikka mm. autossa. Ruuan se saa sinne. Just nyt se nukkuu boksissa ja ovi on kiinni. Ensin se kitisi hiukkasen aikaa, mutta rauhoittui äkkiä ja nukkuu tyytyväisenä. Mennään autoajelulle ennen iltaruokaa.

Lisäys autoilun ja ruuan jälkeen: Autoilu ei ollut mukavaa, mun ja Pipan korviin sattui ja Rokkia ahisti boksissaan ja se melusi. Miten ihmeessä saisin mahdutettua boksin etupenkille? Ruokailusta maininta, että jo on pienellä pojalla iso nälkä! Pari viikkoa pitäs selvitä tällä ruokamäärällä, apua.

Laila oli pennunvahtina iltapäivällä, että päästiin Pipan kanssa lenkille. Se oli onnellinen ajasta ilman pentua. Piilotin sille käpyä ja narulelua, tehtiin hieno eteenmeno tiellä ylämäkeen ja se sai juoksennella hiekkakuopilla ja metsässä. Ulkona Pipalla on helpompi Rokin kanssa, Pip vahingossa melkein leikki sen kanssa. Rokki haastaa, mutta Pip ei ole kiinnostunut. Kun Pip juoksee, lähtee poikanen muka sen perään :o) Rokki on tosi reipas ja välisät jopa hullunrohkea. Se pöhkö otti ulkona Pippaa hännästä kiinni, onneksi plikka ei huomannut kepinsilppuamiseltaan :o) Välistä näyttää lupaavalta ja sitten taas kuuluu murinaa. Pelkään tätä jatkuvan kuukauden ajan, kunpa hiukan aiemmin Pip hyväksyis meen pojan.

Tänään on Rokilla ollut ekat "reenit", katsekontaktia :o) Ennen ruokaa se on lähes mahdotonta, kun ruoka on niin hyvä. Ruuan lisäksi ollut kolme kontaktituokiota. Se ei millään tahtonut vilkaista mua, niin pähelpotin hommaa eli nappula suuhun. Muutaman namin jälkeen se keksi ja alkoi tuijotella kivasti. Pipan paikallaolo vaikeuttaa luoksetulon harjoittelemista, sitä täytyy mennä tekemään sen kanssa yksin ulos tai niin, että Pip muualla.

Ei helppoa mun valtakunnansovittelijan tehtävä, mutta ehkä tää tästä :o) Luulis Pipan vähitellen sulavan.