Parin päivän ajan ei mikään oo sujunut koirien kanssa, mutta tänään oli onneks toisin. ;oP Pip siis aloitti jo aamulla hienolla verijäljestyksellä.

Meillä oli suunnitelmissa mennä uimaan, mutta sitten jyrähti muutaman kerran. Se onneksi jäi siihen ja lähdettiin vanhainkodin viereen veneenlaskupaikalle uimaan. Meen vakkariuimapaikan vieressä on tänään Valtarock, joten ei sinne, ku ei haluttu mahdollista yleisöä. Hyvä uimakeikka olikin. :oD Pippa lähti heti rantavesiin läträämään, heittelin sille leluja samalla ku koitin saada porostinpoikaa jokeen. Määhän oon pari kertaa vaan pistänyt sen jokeen, ni on uinut nätisti pari vetoa rantaan ja Paniksessa se kerran ui itekseen minimatkan Ninjan seurassa. Nyt puoliks toivoin, ettei se uis, ku oltiin menossa Hossuun hyppytekniikkaa reenaamaan. Eli tottakai Roks ui! Se ui, se ui!!! Se haki useamman kerran lelun niin, että piti uida puolisen metriä joelle päin. :o) Tuo ranta muuten on pal matalampi eikä sellainen äkkisyvä ku vakipaikassa. Sitten ku alkoi olla liikaa veneliikennettä, Romp sai mennä autoon odottamaan, ja me lähdettiin Pispun kanssa oikeasti uimaan. :o) Alkoi sataa, ni tuli uitua vain 25 minuuttia. Ensin uitiin vastavirtaan ja vastatuuleen vartti, ja sama tultiin takas kymmenessä minuutissa, melkoinen ero. Jälleen kerran ihastelin Pipan upeaa uimista. Ja että haiskahtaakin niin kivan koiranvillaiselta tuolla joessa. ;oP

Viideksi suhastiin Ronspun kanssa Hossuun, ja tarkoitus oli tehdä hyppytekniikkaa Tuulan ja Leksun kanssa. Just ku kannettiin Rokin kans aitoja paikoilleen ja odoteltiin kavereita, ni alko sataa. Ja satoikin rajusti ja alkoi ukkostaa. Rokki vilkaisi huolestuneesti muutamien ekojen jyrinöjen suuntaan, mutta ei välittänyt sen enempää. :o) Tää oli sen eka kunnon ukkonen niin, että ollaan ulkona. Tuula saapui Leksun ja Mallan kanssa. (Tarahan siis on kiimassa, ni siks jo pari viikkoa poissa bisneksistä.) Vihdoin ja viimein Rokin palava rakkaus palkittiin! Poikahan on kaihoisasti katsellut pienen lagottotytön suuntaan sen Tuulalle tulosta lähtein ;oD Malla siis leikki Ronspun kanssa, taustalla komea ukkosjytinä ja märät koirut hassuttelivat. Rokki oli hirveän hellä ja huomaavainen, välistä se makasi maassa ja Malla päällä, sitten Mallan koko pää Rokin suussa, hölmönnäköisiä hyppelyjä. ;o) Kummallakin on kovin tassukeskeinen tapa leikkiä, tassut edellä toisen kimppuun, ihan ku jonkinlainen sitomisliike. ;o) Sade sen kun vaan jatkui, ni lähdettiin pois kentältä, mut että olin onnellinen, et Roks noin hieno ja fiksu nelikuisen pennun kanssa!

Seitsemän jälkeen alkoi jytinä niukentua, siispä lähdimme kolmisin Hossuun. Alkuun kävelylle, jolloin kuului vielä muutama ukkosen jyräys, mutta kentälle palattuamme ei enää yhtään. Roks teki hyppytekniikkaa: okseri hieno, kaksi hyppyä hieno ja viiden sarja varsin sujuvaa poukkimista. Sarjaa tehtiin yhteensä viis toistoa ja niistä toisen Rompula hyppäs niin, että kaks vikaa samalla loikalla. Panin namilautasen melkein viidennen riman alle, niin että se pysäs vikaan väliin syömään. Tän jälkeen tosi hienosti loput, vaikka nampat odotti kauempana. Pippa odotti puuhun sidottuna ja ihmeitten ihme, se ei huutanut.

Pippa teki Hossussa tokoa. Ensin ihan tavallista kapulan noutoa, oli pakko ottaa yhteensä kolme toistoa, sillä nassin peffa oli liian kevyt ja ajatteli mun hengityksen olevan käsky. Hienoja noutoja kunhan malttia löytyi, namitin perusasennossa jonkin verran ja ihan ku ois rauhoittunut. Sitten Pispu teki ohjattua. Merkissä ei mitään häikkää, mutta oikean kapulan hakeminen lähes mahdotonta. Tahkottiin jonkin aikaa ja alkoi se sentään sujua. Tyytyväinen oon siihen, että vaikka liike ei onnannnut, niin osasin sanoa silleen, että meen yhteistyö jatkui iloisena. ;oD Ehkä en oo sittenkään ihan täysin toivoton! Lisäks Pippuri haki yhtä ainokaista tunaripalikkaa monista paikoista, mihin sitä piilottelin. Yhdenkin tuominen oli Pispun mielestä aluksi vähemmän kivaa (mun aiemman käytöksen syytä), mutta tällä kertaa osasin rentoutua ja aloin hymyillä, ni johan olis aussikka hakenut palikkaa vaik koko yön. ;o)

Kumpikin koira sai iltaruuan tuolla Hossussa palkkana tekemistään jutuista. Ihan loput ne sai eteenliimautumisista ja sivulletuloista. Rokkiin pitäs saada hiukka lisää röyhkeyttä, että sais voimaa suorituksiin. Roks on muuten tänään vähän väliä kyhnännyt mua, tullut tökkimään kättä, pitänyt muhun kontaktia mitä yleensä ei varsinkaan metsässä pal tee. Tänään ku oltiin kaksin metsässä, sai se kai jonkin hajun, mutta oon oppinut lukemaan sitä pikkasen, ni sain sen luo ja pantua hihnaan, jee. :oD Tosissaan hyvä päivä.