Edelleen lämpötila turhan korkea mun makuun. Laiskotellaan siis. :o) Pippa on ollut hiukan kärttyisä. Se ei vaikuta mistään kohtaa kipeältä, mutta onneks kumpikin koira pääsee ens viikolla hierontaan, ni varmistuu. Veikkaan ärhentelyn syyksi kuumuudesta johtuvaa väsymystä. Pipsi esimerkiks ärhensi Rokille rumin sanoin, ku eilen illalla laitoin niille iltasapuskaa.

Eilen oltiin lagottojen kanssa illalla metsällä. Yhtäkkiä siellä alkoi tuulla ja viileni ehkä asteen pari, ja sitten jipii :o)))) alkoi sataa. Metsä heräs henkiin ja mää kans, ihanaa. Tänään ei oo lenkkeilty ku pariin otteeseen noin vartti. Koirustajat ovat keskittyneet nukkumiseen. ;oP Tänään päivällä satoi viitisen minuuttia. ;oD Otin siitä kaiken irti: menin juomaan ison kupposen kahvia takapihalle sateeseen, mikä nautinto.

Pippa pääsi ulos tokostamaan ennen ku lähdin Rokin kanssa agiin. Seuraaminen on super. :oD Vain paikallaan askeleet vasemmalle vois olla sutjakammat. Kaukkareissa Pip oli jostain syystä hiukan epävarma, tarvii piletellä niitä. Puun kiertämisen jälkeiset pysäykset napakoita. Jätöissä ei ongelmia. Intoa riittäs kuudelle normaalille koiralle. ;o) Nää siis tehtiin pihalla. Jokusen kerran päivässä jotain minimaalista sisällä. Rokki on ollut ihan tohkeissaan pelkistä eteenliimautumisista ja sivullemenoista. :o)

Kaikki Hossun agit on peruuntuneet helteitten takia. Reippahasti silti lähdimme Poriin AgilitynLumoon. Tero oli tehnyt meille valssiradan. :o) Roksuttaja oli innokas, se aloitti kitinän jo autossa muutamaa korttelia ennen hallia. Kevythäkki unpohtui kotiin, mutta onneks saatiin lainahäkki, jossa kitinä jatkui. Lämmittelykävely meni hullumaisen haistelun merkeissä, joten epäilytti agiloiko porostin. Se agiloi. :oD Alkuun runsasvalssinen 12 esteen setti, joka meni ok. :o) Sama napakammalla ohjauksella ja edelleen pojulla oikea ilme. :o) Hiukan vielä säädettiin mulle etenevämpää valssausta.  Sitten halusin tehdä valssien kohdille persjätöt, ja ne tais mennä aikas hienosti. Mun tarvii viedä reippaasti ja jatkaa matkaa esteeltä napakammin. Paussin jälkeen taas kiemuraista rataa. Roks etsi esteet upeasti ja jopa irtos inauksen. Yritin kierrättää Pomppe-miehen 360 astetta ja se ei tosiaankaan oo meen juttu. Siihen tehtiin japanilainen (eli siis pakkovalssin tilalla persjättö), joka toimi sutjakasti. Tehtiin loppupätkä vielä niin, että kaikki persjätöllä ja se oli selvästti Roksulan ja mun juttu. ;o) Ilme hieno! Loppuun keppejä, kolme kahden kepin settiä eli kuutta keppiä Roksulle. Äijäasenne, äijä-ääni ja upeat suoritukset. Kepit oli varsin suorassa linjassa, viimeisenä kertaalleen ihan muutamaa senttiä vajaat suorat kepit ja loistavasti porostin luikerteli. ;oD)) Niin hyvä harkka että. :o)