Perjantaina olin ekaa kertaa joessa uimassa ja tietty polkin Pipan kanssa erään haukkuessa rannalla. Rokki menee reippaasti vattaan asti, mut jää siihen. Olkoot tuolleen, toivottavasti kyllästyy haukkumiseen ja tulee joskus mukaan :o) Tänään käytiin Ninjan kanssa lenkillä ja uimassa vuorotellen. Rokki oli taas vattaa myöten, ei uiuut, keskittyi laiturilla haukkumiseen :o) Pippa ui innokkaasti ja haki keppiä joesta. Koiruset nautti juoksentelusta, Rokki rakastaa pelloilla poukkimista. Sillä on aikamoinen voima hypätä ylös, pitkän heinän joukosta nousi vähän väliä pieni porosen pää hypäten korkealle. Tää hieno tyyli  taitaa olla isosisko Pipan peruja. Peltojen "omistaja" Ninja kulki salamyhkäisesti matalana ja nopeana heinäin keskellä ;o)

Koiruset on harrastaneet kovasti "noutamista". Pitää varmaan hankkia isompi kippa olkkarin pöydälle, kun namia kuluu niin pal. Koikut tuovat mulle toskia ja kauniin luovuttamisen jälkeen annan namin. Rokki on keksinyt, että samalla roskalla saa kaks namia, kun ottaa sen saman tien takas pöydältä suuhun ja tarjoaa ;o)

Automatkustus on muuttunut. Otin häkin pois takapenkiltä, kun arvelin Rokin sen takia vastustavan autoon menoa. Ei auttanut. Näisti se siltyi on Pipan kanssa takapenkillä eikä voi yhtään pahoin. Vikurointia vissiin vaan. Täytyy koittaa työstää sitä.