Rokki käyttäytyi parina päivänä niin, että harkitsin nimen muutamista, Riekku olisi sopinut sille. Tänään se on ollut vähän rauhallisempi :o) Se on nauttinut hellyyksistä, eikä koko aika koettanut purra käsiä. Toki tänäänkään se ei oo säästänyt ääntään. Raasu pitäs saada hiljennettyä, rivitalossa kun asutaan, joten olen pari kertaa truikkassut täsmäaseesta (pieni bliw-saippuapullo) vedet pikkuisen päälle. Tehokas. Rokilla on mielestään niin hieno ääni, että yksin leikkiessäänkin se haukuskelee.

Parin ruokakerran nappulat annoin poitsulle kädestä ja näin aloittelin naksuttelun. Se on niin kiihkeänä ruuasta, että mahtoiko kuulla mitään ;o) Ainakaan ei yhtään pelästynyt i-clickiä. Pari naksutussessiota, olikohan neljä ja viisi kertaa kymmenen naksausta. Huomenna jatkuu ja silloin käytetään ohuen ohutta herkkua ehdollistamiseen.

Oltiin kolmestaan aamupäivällä radan varressa kävelyllä, Rokki on aivan intona Pippaan. Se haukuskeli Pipsun ympärillä, ja kuinka voi olla pikkuinen onnellinen, kun Pippa sanoi räyh. Ei siis murahdus vaan sen leikkiessä käyttämä ääni. Haluaisin ulkona kovasti saada vahvistettua Rokin kiinnostusta muhun ja näin se ei onnistu. Iltapuolen kävely metsässä, joka oli melkoisen vaikeakulkuista, mutta urheasti nassikka seurasi. Se ei hae pippatyylisesti kontaktia, joten töitä pitää tehdä tuolleen kahdestaan ulkoillessa. Ihan kivasti se musta oli aina välillä kiinnostunut, ja saikin sitten nakkia :o) Kävelyn jälkeen se taas nukkui kiltisti autossa mun talloessa Pipalle jäljen. Katsekonatktia otettiin tuolla metsässäkin ja tietty kotona jokunen kerta. Metsässä koklattiin kävyn kanssa, josko Rokki tois sen mulle. Nami oli toisessa kädessä valmiina pikapalkkaukseen, ja kenenköhän tarkka kuonostin haistoi sen, joten ei kauheasti enää käpy kiinnostanut.

Mää käväisin veljeni luona Porissa ja silloin sai koiksut jäädä kotiin keskenään kahdeksi ja puoleksi tunniksi. Rokilla taas makkari, Pipalla muu alue. Kaksi ihanan haukottelevaista koiraa odotti mua kotona, joten oikein hyvin meni.