Töissä on nyt turhankin paljon hommaa, muuttojutut edelleen vaiheessa. Viikonloppu menee Turussa agiliidellessä, mutta onneks vappuna taitaa olla vapaapäivä ;o) Tahtoopi sanoa, että nukutaan pitkään, herkutellaan liikaakin ja pitäs tehdä varmaan herkkueväät reppuun ja lähteä pitkälle kävelyreissulle, istuskeltas kivellä ja nautittas repun antimia :o) Ja sit sen jälkeen vois vaiks jatkaa kodon järjestämistä ;o)

EIlen käytiin kylässä yhdessä perheessä, jonne saattaapi tulla Pipan siskon poika ;oD Kiva paikka ja mukavaa väkeä, ihanaa jos saadaan omalle paikkakunnalle aussiekaveri ja vielä jopa sukulainen!!! Nyt peukut pystyyn, että se kans tulee tänne ;o)

Käytiin tänään koirakentällä. Mun olis pitäny mennä sinne viideks jonkin toimikunnan kokoukseen, en ehtinyt ja taas pisti vihaks, kun siitä alettiin huomautella. Ilman agisysteemejä lähdettäs välittömästi etsimään erihenkistä porukkaa. Pitää tosissaan miettiä, miks pysytään omassa seurassa, ku sieltä ei saada itelle muuta ku agihommeleita. Tottelevaisuuksissa muut ajattelee niin eri tavalla, että ei mitään järkeä yrittääkään kysyä vinkkiä. Maastotreenejä ei oo kai ollu pariin vuoteen. Pistinkin muutoin kyselyä, että josko voitas päästä naapuriseuran joukkueeseen tokon joukkue-SM:iin. Ja siinä seurassa taitas olla toimiva hakuporukka, kiinnostavaa ;o) Kokonans meinas unohtua mainita, miks käytiin kentällä, vaiks oikeasti ei olis ollu aikaa: siellä oli antidoping-luento. Puhujana oli kennelpiirin dopingvalvoja Jukka Tiirikainen. Hällä oli oikeasti järki kädessä, joten ehkäpä ja toivottavasti ne dopingsäännökset vielä elävät ja tulevat fiksummiksi. Pipan ja mun kisaamisethan saattas loppua sen takia, et Pip steriloituna narttuna saattaa vanhemmiten alkaa tiputtaa pissaa, ja sais siihen lääkityksen, mikä olis douppaamista, vaiks ei ymmärtääkseni hiukkaakaan vaikuta suorituskykyyn.

Loppukaneetiks tähän, että Tuula tais eilen pistää tilauksen menemään Helsitariin. Ompelijatyyppi on ATT:n kisoissa 19. ja 20.5., joten silloin saan uuden treeniliivin ;oD Se on musta kevytliivi, jonka rinnassa Maria & Pippa ja selässä ylempänä Pipan agilitykuvasta piirtämäni hieno profiili plus alempana tekstiilimuovinen tasku kilpailunumeroa varten. Sit pitää reipastua, ku saan liivin: kuvaan sen ja paan tänne näytille ;oD Saispas jo sen!!