Muutto tapahtunee perjantaina, joten kiirettä pitää. Ja enempi kai pitäis vielä siivota ja pakkailla. Ihan pistää stressiksi. Uuden kodon lattiat on pesty, mutta seiniä ja hiukan muutakin vielä pyyhkimättä. Muutama autokuormallinen on viety tavaraa. Makkariin on laitettu Pipan kevythäkki, että siellä olisi jokin turvapaikka. Pip ei paljon ole ollut siellä, eikä se muutenkaan tunnu stressaavan, nukkuu josain läkistöllä mun siivotessa. Tänään pistin sen hihnaan takapihalle, mutta ei viihtynyt hyvin. Ja naapureista piti ilmoittaa komealla ulvohaukulla :o)

Pippa sijoittui agiturnee TURKU TOURin maxikakkosissa ensimmäiseksi. Sille tuli kutsu ihan omalla nimellä finaaliin ;o) Nyt arvon, vitsinkö ajaa yhteensä kolmisen tuntia yhden startin takia. Se tietty vois olla likan synttärilahja ;oD

Pippa sai rokotukset pari päivää sitten. Pippa oli reipas, ja meni mielellään lääkärtädin luo. Sitten kyllä alkoi pikkusen stressata, kun nostin sen tutkimuspöydälle. Samainen eläinlääkärihän antoi viimeksi Pippaliinille rauhoittavia ja nukuttavia hampaan poiston takia. Pippa alkoi hilseillä pienesti, en muista, koska ois viimeks. Äkkiä meni ohi. Nyt on taas rokotukset kunnossa parin vuoden ajan.

Pippa oli lauantaina ihanalla pitkällä lenkillä Ninjan kanssa Paneliassa. Likat juoksivat pitkin metsiä ja peltoja ;oD Pippa kävi ihan kunnolla uimassakin pienessä joessa, eka kerta tänä vuonna :o)