Ollaan nautiskeltu vapaudesta ja nukkumisesta oikein kunnolla. Huominen on vielä jäljellä ja sen jälkeen paluu arkeen.

Käytiin tänään Noormarkussa, missä Pippa agiharkkasi ekaa kertaa sairasloman jälkeen 55 sentin maksikorkeuksilla. Komeasti plikka meni eikä tassu ainakaan vielä ole kipeytynyt. :o) Koiria oli paikalla vain kolme, ja tehtiin rataa, jota harjoiteltiin Maria Aaltosen reenissä. Tehokasta. Rokki pääsi käymään myös hallissa. Se hyppäsi tokohyppyä mun kulkiessa vieressä. Agilityäkin se muka teki. ;o) Vinokepit sujuivaty hienosti tonnikalapasteijatuubin houkuttelemana. Rokki hyppäsio ite pöydälle, joka kolisi. Poju pelästyi, ja mää tieteskin halusin sen uudelleen pöydälle. Siinäkin tunapasteija maistui. :o)

Uutta koiraa meillä ei enää ole. :o/ Vanha paha on tullut takaisin. :o) Muutaman päivän Rokki oli ulkona mun perään, mutta nyt se on taas normaali. Perjantaina se jopa huitasi omille teilleen ehkä pariksikymmeneksi sekunniksi :o( Oltiin Tuulan lagottoduon kanssa kävelyllä. Myös Leksu oli hiemaisen sekopää, ja käytös samanlainen kuin Taran ollessa kiimassa. Tarallahan ei sitä ole nyt, joten pääteltiin jonkin pahan kiimanartun käyneen meidän omassa lenkkimetsässä, ei kiva. :o/

Kävin hakemassa Porin Lemmikkikeskuksesta Pispulaiselle uuden muonasäkin. Toki koirusetkin oli mukana shoppaamassa, vaikkei nappulan lisäks ostettu ku pussi kekesejä. Pippa on ollut aikas nälkäisen oloinen viime ajat, eikä paino tahdo laskea. Aamuruuan nappulasta osa on jopa korvattu porkkanaraasteella. Nyt valkkasin tyttöselle ylipainoisen ja steriloidun nappulaa, jossa on rasvaa 9 ja proteiinia 19 prosenttia. Namiksi koitan antaa keitettyä sydäntä tai muuta niukkarasvaisempaa, kerran tai kaks viikossa minimaalinen lohiöljylisä. Kilon tai puoltoista tuo Pispula saisi menettää, jos sitten alkaisin olla rauhallisempi tyypin tassun suhteenkin. :o)

Tottelevaisuutta taas vain sisällä. Käsiapuja saa Rokin kanssa hiukan niukentaa, hyvähyvä. Oon ottanut ihan vaan makoilua ja rauhallista silittelyä liikkeitten väliin, jotta joskus opittaisiin kestämään välit vinkumatta. Jättöjä on tehty, mut en halua liikaa vaikeuttaa, sillä nyt keskitytään tassujen liimaantumiseen lattiaan, eivät yhtään liiku ja rauhallinen odottaja saa palkan. :o) Pippa on saanut ehdottaa ite, mitä tekee. Kölliminen ja pakitus ehkä on kivoimmat. :oD

Loppuun vielä maininta, että ei päästy Janita Leinosen agireeniin, koska pakkasta oli hiukan liikaa. :o( Hieronta piti olla eilen perjantaina, mutta se siirtyikin maanantaiksi, onneksi noin pian. :o) Pipassa ei mun mielestä ole vikaa, mut ettei tuliskaan. ;o)