Rokki on ollut kaksi kertaa "jäljellä". Sillä on niin raju veto päällä, että alkaa poju ihan köhiä vetämisestä. Kummallakin kertaa se on jotenkin rauhoittunut niin, että alkanut kuulua haistamisääni, mutta hinku eteenpäin on liian kova :o/ Tarvii vielä enemmän vaan pitää kättä jäljen päällä rauhoittamassa.

Pippa oli ATT:llä agikisoissa, ja A:n kontaktilta karkaamisen jälkeen käskin sen pois radalta, ja mentiin metsään tokostamaan. Tosi upeasti meni kaikki, jopa seuraamisen sivuaskeleet :o) Tänään piilotin Pipalle erinäistä sälää metsään, ja se haki ne kaikki. Sillä on melkoinen vauhti, ja siksi ei ihan alusta lähtien kuonostin auki.

Perjantaina oli maksien agiharkat, meni ihan ok, tosin kontakteilla toivomisen varaa. Kerran jopa huomautin, mistä pientä jarruttelua. Lauantaina oli koirakentällä talkoot. Pidin sieltäpikku tauon ja käytiin naksuttelemassa kontakteja, niin alkoi taas sujua innolla.

Sunnuntain agikisoissa oli Rokkikin mukana. Naksuttelin sille katsekontaktista, joka oli aikas harvoin, kun  oli niin hirveästi mukavannäköisiä koiria ja vaikka mitä muuta mielenkiintoista. Pieni hoffityttö Lempikin oli siellä kisaturistina (kuva löytyy täältä). Aiemmin Lempi ja Rokki ovat leikkineet todella ärisevästi ja sen näköisesti, että ei ole kivaa. Nyt Suskin kanssa talutettiin niitä hihnassa, ja ihan hiukan vaan saivat olla kosketuksissa. Pentuset leikkivät oikein kivasti ja ihan ääneti, pieni hetki vain näin, ja sitten jätettiin leikkinälkä kasvamaan :o) Ensi kerralla enempi! Roks sai pienesti leikkiä myös puolivuotiaan nahkacollien kanssa, mukava poikanen ;oD

Samaisissa kisoissa Roks treffasi kasvattajansa, tykkää ihan kovasti Salmesta. Pippa sai uuden pannan, jota ei vielä raaskita ottaa käyttöön ;o)

Loppuun vielä maininta leikkiharjoituksesta. Pipan kanssa sujuu hiukan sujuvammin, mutta loppuvaihe on mulle hiukan vaikea. Rokin kanssa homma on kaikkinensa varsin haastavaa. Se kiinnostuu patukasta, haukkaa sen hyvin suuhun, mutta ei halua irrottaa. Hullutan toisella patukalla, ja Piksu tulee ihan kiinni ja koittaa saada etutassujen painiotteella toisen patukan irrottamatta suussa olevaa. Taitaa sillä olla kivaa, mutta, mutta ei se ihan tolleen pitäs mennä :o) Saldo Rokin kanssa leikkimisestä oli pienen pieni reikä mun oikeassa kädessä :o)