Oltiin metsällä, Roks jäi autoon (huutamaan) ja Pipan kanssa pienen kävelyn perään tokostusta. Kaukkarit menee aika kivasti tuolla pakki-kehotuksella. Mun pitää olla erityisen rauhallinen ja tyytyväinen Pippaan, ettei tulisi jumituksia, tuli näet taas pieni epävarmuus mun tyttöselleni. Jättöliikkeet hienot. Luoksetulon liimautumista tehtiin puolisen tusinaa toistoa lyhyeltä matkalta, tais pari kertaa koitaa mennä pikkusen vinoon, tarkkuutta tähän, muutoin kivaa reeniä, meinas mennä ihan pelkäks herkutteluks ja leikiks ;o) Sitten luoksetulon pysähtymistä seisomaan. Heitin heti kehotuksen perään pallon, flik reagoi hienosti :o) Pip juoksi mua kohti tietty kiertämisen jälkeen, ei luoksetulosta. Seuraamista lopuks, oikein kivaa.

Alkoi sataa hiukan. Koirusen vaihto, pieni kävely tehtiin ensin Rokin kanssa. Alkoi sataa oikein ronseasti, ei lainkaan kivaa. Rokkia häiritsi. Pistin lusikan maahan ja odottelin, että jäpikkä kiinnostuisi siitä, hiukan meni kohti, mutta ei halunnut. Mua harmitti sade ja turhautti, Roks taisi huomata sen, sillä alkoi järsiä oksaa. Ojensin lusikkaa sille, onneks otti suuhun, sain palkattua. Päätin luopua harkasta, loppuun koitettaisiin vielä vaan saalisleikkiä. Rokki kiinnostui patusta, mutta leikistä puuttui jokin, ei himonnut käyd'ä patuun kiinni ja oli penikka joteskin hidas, jätetttiin homma siihen. Se sai toki voittaa mut vetämisessä ja sen kiinnostuttua muusta, aptu jemmaan ja kotiin kuivattelemaan.

Kotona illemmalla koitettiin metallin nostamista mustasukkaisuusmenetelmällä :o) Levitin aika kasan haarukoita, veitsiä ja lusikoita lattialle, ja kumpikin koikku geimeissä mukana. Rokki ei ihan heti tajunnut ideaa, mutta palkan vaihtaminen tonnikalapasteijaan auttoi hiukan :o) Lopuksi Rokki sai yksinään pitää haarukkaa ja sai kunnon turauksen herkkua suuhun ;oD

Seuraavilla kerroilla: metallin nostaminen ei vielä onnistu Rokilta, mun pitää ojentaa sitä sille oikein rauhallisesti ja palkata hienosta pitämisestä. Kun se on kannattavaa, voi koklata taas maasta nostamista. Pipan kanssa on unohtunut harjoitella häiriökartioita. Sehän on meinannut karata paikkamakuun maahan-kehotuksesta merkille, ja oli myös luoksetulon maahan-kehotuksella singahtamassa seisomismerkille ;o) Pitää siis saada selkeyttä samalla kirjaimella alkaviin merkki- ja maahan -sanoihin. Pitää alkaa tehdä hyväpalkkaista istu-maahan-istu-.... -vaihtoa mun vierellä merkkien ollessa likellä.