Pippa antoi verinäytteen Aussie Openissa elokuun lopulla. Se testattiin HSF4-geenivirheen suhteen (lisää sairastumisriskiä bilateraaliseen posterior polaariseen kaihiin 11-kertaisesti). Vaikea juttu, kopioitu kirjeestä. :o) Tulos tuli tänään: koira Ghosteye's Black Pepper (ER25071/04) on genotyypiltään normaali, eli ei kanna mutaatiota lainkaan ;oD Valitettavasti muut geenit voivat aiheuttaa kaihiha, eikä niihin ole vielä testiä.

Soittelin tänään, ja sain Pipalla ja poropojalle silmätarkastusajat 12.3. Eurajoelle joukkotarkastukseen. Pipalta tutkitaan myös polvet ja poro saa sirun niskaan. Kunpa Pipan silmän linssi olisi samallai kiinni ku loppukesästä, eikä mitään muutoksia huonompaan suuntaan.

Tänään sain Salmen pentuohjeet. Rajusti meinaan rikkoa niitä, pentu saa näet tarvittaessa eri maitohappobakteeria ku mitä Salme ehdottaa ;o) Ihanaa, pian se tulee!! Muutaman kerran on tullut ladattua kuusviikkoisvideo pentujen sivulta :o)

Nyt alkaa taas metsässä näyttää siltä, että ties vaikka penikka pääsis ensijäljelle helmikuussa :o) Pippa ainakin pääsee taas pian, jos tällainen jatkuu. Agikentällä käväistiin pikakontakteilla, hienot! Hyppiä ei oikein voinut, jäätä ja sohjojäätä, ei ruveta riskeeraamaan, et liukastuis.

Täti pääsi tänään kotiin, toivottavasti nyt kotoelämä sujuu paremmin ku edellisillä yrittämillä.