MH-luonnekuvauksesta ei tunnu jääneen Romppu Pomppuselle mitään pahaa mieleen. :o) Johanna kuvasi sen, ja tänään katsoin läpi. Rokki oli mun mielestä tosi reipas pikkukoira. Se meni hienosti häntä pystyssä ja pelottavuuskaan ei oo niin pelottavaa, kun muka ihminen olis ollut vaaratekijä. Pamaukset ei näyttäneet ihan niin pahoilta, mitä silloin musta tuntui. Ehkä silloin paikan päällä olin niin pettynyt, kun en ollut osannut kuvitellakaan paukkupelkoa. Toimintakyvyttömäks Rokki selvästi meni, mut ei ihan poissaolevaks ja toipui siitä kohtuullisesti jonkin ajan päästä.

Oon ollut hirveän väsynyt töitten takia ja koirustimet jääneet ihan liian vähälle. Lenkeillä me käydään kunnolla, mutta reenailu jäänyt. Maanantaina Rokilla oli  TVA:n    tokoharkka. Tosi pimeää siellä jo oli. Rokki teki hienosti seuraamisentapaista, luoksepäästävyydessä se tervehtii innokkaasti onneks tosin ilman hyppyjä :o) , paikallaan se raaski olla kivasti. Harkkaamattomuus näkyi siinä, että pari kertaa kuului vienoa kitinää. :o/ Noutokapulaakin siellä hiukkasen koitettiin, josko sopii suuhun. ;o)

Agireenit Ronspulla oli tällä viikolla kahdesti. Perjantai-iltana hyppytekniikkaa ja irtoamista. Tekniikka sujuu, mitä nyt itsevarma superhyppääjä ei viitsi tehdä aina pikkupomppuja vaan pistää ison loikkarin päälle ja leiskauttaa pari hyppyä reisuus. ;oP Lauantaina Pohjanpalon Pasi tuli agikoulimaan meitä, tykkään kovin paljosti hänen tyylistään. :o) Olin aikas väsynyt ja tuntui, ettei mikää mee mulle perille, mutta eiköhän silti jotain jäänyt munkin päähäni. Mun olkapäät pitäis saada rauhoitettua, mut taitaa olla helpommin sanottu ku tehty. Roks oli reipas ja innokas, haukutin sitä, että näin saatiin iso kiihko peliin. ;o) Pippa toimi radanrakennuskoirana. Samassa roolissa oli myös Pasin collienarttu Zini, enkä olis ikinä uskonut niitten tulevan juttuun, mut ei pöhinöistä tietoakaan. Ehkä Pispu Rispulainen on iän myötä saanut itsevarmuutta sen vertta, että turhia pörinöitä ei tarvita. :o) Kunpa sen käpäläinen pysyis nykyisenmoisena, ni uskaltais päästää sen keväällä agikentälle. Hirveän innokkaana ja toiveikkaana se agikentällä poukkoilee.