Maanantaina oli Pipan viimeinen tanssitunti Koirakioskilla. Se teki taas kovin hienosti, jopa tarjos nenä melkein mun peffassa seuraamista ilman kosketuskeppiapua. :o) harmi, että sen reenaamiseen tarvioi apua. Ketäköhän suostuis, on aikas outoa hommaa. ;o) Hiukan Pippa oli turhan innokas, mutta ei ääntelehtinyt turhia ja pystyi keskittymään. Me tehtiin suht kaikkea, mitä osataan. Ja nassi nautti täysillä. ;o)

Tiistaina oli koirakioskilla Rokin tottis, mikä sujui ok. Nyt Roks ei ollut aluksi superinto, mutta kyllä se siitä heräs. Helenan mukaan mun pitää vaatia siltä tarkempia suorituksia. Pelkään, että sen kiinnostus loppuu  ja viel enempi pelkään lakavani viilaamaan liikaa pilkkua ja sit ei oo kellään kivaa. Seuraamisessa oon leipääntynyt suht koko aika palkkaamaan suht saman askelmäärän jälkeen eli siihen vaihtelua. Jätöissä oltava tarkka porostimen suorasta asennosta kuten myös seuraamisessa. Roks vääntyy heti seuratessa, jos nampan tulo kestää.

Keskiviikkona lähdettiin kovalla tohinalla Poriin, sillä Koiranpäiviä-Päivi toi meen tilauksen. Uus hieno alusta, kunnolliset harjat ja yks kuminen lelu. Odoteltiin Tiilimäen Hessin parkkiksella, jossa Pip sai ensin hiukkasne seurata ja sen jälkeen Roks vuoroon. Autotie oli aika lähellä, ja koklattiin josko porolainen pystyy istumaan noin oudossa paikassa. Ensin portsun korvat meni pitkin selkää, ja se näytti hylkeeltä. Se vaan heilutteli häntää ja istuminen hiuklan kesti. pari toistoa, ni Roku heräs ja sitten se tekikin oivalliset istumiset. :o) Se on hitaasti syttyvää mallia. ;o)

Eilen oltiin lagottojen kanssa metsälenkillä Järilässä kuten tänäänkin. Poro koko aika auki, hiukan se haisteli ympäriinsä ja taisi linnuista kiinnostua, mutta nautinnollista lenkkiä silti meille kaikille. :o) Kerran läks eilen juoksemaan kakkostien suuntaan ja pelästyin. Puhalsin pilliin ja portsu kääntyi. :oD  Pippa peesaa mua niin paljon, että tarvii kysyä, josko sille sais hieronta-ajan. Eilen en ite tätä nähnyt, mutta Tuula oli likempänä. Roks nimittäin meni metsälampeen uimaan pienesti. Se kuulemma rauhallisesti ui pari vetoa ja sitä palas maihin. ;oP

Päiviltä haettujen lisäks oon taas tehnyt hankintoja. Tilasin kirjat: Koiran ruokinta ja hoito sekä Koiran lihashuolto. Tänään hain postipaketin, jossa vitskuja ja hivennäisiä. :o) Komeat pöntöt, yhteispaino kuus kiloa. Keksin nuo hankkia, kun Asta-sukulaisaussin ihminen niistä mainitsi Ghosteye's-foorumilla. Kyllähän noille pitää lisäravinteita antaa, ku tosiaan syövät jonkin verrankin puuroa nykyjään. Ja vielä muuta rahan kulua on, että ilmosin Rokin kahteen näyttelyyn (löytyvät sivupalkista). 

Sisätokoa ollaan tehty iltaruuan ansaitsemiseksi. Pippa on saanut hiukan mietintätaukoa mun jalkojen väliin pakittamisen ymmärtämiseksi. Ja tänään se pakitti yli metrin päästä ja ihan suoraan mun jalkain väliin, uskomaton taituriaussikka! ;oD Rokki on niin ihana seuraajakoira kotona. Se poukkii kivan vähän, mutta silti se on innokas. Paikkakin pysyy ja taisin tänään onnistua vaihtelemaan palkkausta aika hyvin. Lenkillä Rokki on alkuun camel boots -poro omilla poluillaan, mutta pian se onneks haluaa tulla hakemaan kontaktia. :o)

Loppukaneetiksi Pipan kauneus: pupulaisesta tuli sulottarista suloisin, kun siistittiin korvakarvat furminaattorilla ja korkattiin eilen Päiviltä saatu uusi harja. :o)