Mulle pukkas eilisten agiharkkojen jälkeen kamala flunssa :o( Yöllä en tiä, mitä se oli: ei unta, ei hereilläkään, jokin kummallinen horrosväliolotila. Kurkku tosi kipeä, toivottavasti ei ääni lähe niinku keväällä. Mahdanko olla mimmoisessa kunnossa lauantaina Takkujen agikisoissa.

Lenkkeilykin ollut niukkaa, mutt vähän piti toki harkata :o) Yllättäin taas merkkiä! Pip odotti, vein merkin ja kapulat. Meni hienosti merkille, ehkä hiukan lähempänä sitä vois olla, mut on se kokeissa hyväksyttävä noinkin. En voi ihan hillittömästi viilata näin herkkää juttua, että merkistä ei tuu ikävä asia. Pip jäi kehotuksesta siis merkille ja kävin heittämässä parit nakit sen suihin ;oD Pian tulee takapakkia, ku ollaan nyt saatu kolme hyvää merkille menoa peräjälkeen, mut nyt nautitaan ja annetaan superhyvät palkat, jos vaikka nassi alkais pitämään merkkiä tärkeänä.

Kehotus kierrä ja takas tullessa pysäytys seisomaan, niin nättejä pysäyksiä, että frisbee lensi monta kertaa ;o) Liikkeestä jättöjä tehtin jokaista yks, varsinkin istu loistavan tsäpäkkä :o) Luoksetuloa otettiin pitkältä matkalta eteen liimaantuen, palkka namia. Kävelyllä pari kertaa Pipan ollessa kaukana "maahan". Ihan hyvältä siis näyttää :o) Ei silti nosteta tavoitetta piirinmestiksissä (saada tulos), sillä homman pitää olla kivaa leikkiä ilman hampaitten kiristystä ;o)