Maanantaina oli Pipalla tanssitunti Koirakioskilla. Mulla itellä oli hirveän vetämätön olo ja pää kipeä, mutta ihmeesti sitä vaan innostuu innokkaitten koiran ja kouluttajan ansiosta. :oD Mitään uutta ei otettu, vaan vanhoja tehtiin ja pikkasen yhdisteltiinkin jo. Maanantain kotoharkkana Pipalla tassujen pistämistä padan päälle. Rokki tokosteli perinteisiä eli enimmäkseen seuraamista. Erihyvä ilme, puri ihan käteen. ;oD

Tiistaina oli Roksun vuoro olla koirakioskilla tottisharkkasissa. Ronspu aloitti ja oli tosi innokas. Aluksi sain sen kunnolla kiihkoon kosketuskepillä. ;o) Se ei kiinnostunut ensinkään katselijana olevasta tipsusta. Seuraaminen erihienoa! Ilme just niinku pitääkin. :o) Ei tehty hirveästi toistoa, kaikkinensa alle kakskymmentä. Pätkien pituus oli yhdestä viiteen naksaukseen ja pyrin naksauttamaan suht koko aika, ei siis montaa metriä. Sivulle meno hyvä, yks kerta vinosti edessä, muuten mallikkaat asennot. :o) Hyppäämistä lopuksi. Meni kivasti, ja Vonsp ei kertaakaan nyt noutanut mulle kosketusalustaa, vaan kävi vuorotellen läppäsemässä hypyn eri puolilla olevia ja komea hyppy väliin. ;oD Kerrankin katoin kellosta, ni oltiin sisällä inauksen vajaa kymmenen minuuttia. Hyvä harkka! Pip otti tanssiliikkeitä koirakioskin pihassa, meni komeasti, vaikka oli mantteli päällä. ;o) Illalla kotona vielä pikkaset harkat kummallakin.

Tänään Pipalla oli hieronta Minnalla. Löysin meen pikkusen kukkaron, johon pistin tasarahan sekä yhden keksin. Laitin sen hierontaan mennessä pöydän reunalle odottamaan, että Pippa saa taas maksaa oman hierontansa. Se olis heti halunnut mennä viemään kukkaron Minnille, mutta sain ylipuhuttua sen ensin hierottavaksi. ;o) Nassilla ei ollut lainkaan jumeja, ihana juttu! :oD Muodon vuoks aussikan oli pakko vastustella ja kääntyillä selälleen, että tarvis vatsarasputuksia. Myös lopun venytykset meni tänään uskomattoman helposti. Kerrankin Pippaliini sai nauttia kunnolla ilman sattumista. :o) Hierojan piti lopuks vatsarapsutella tytsykkää, mutta Pippapa vaistosi hieronnan loppuneen ja häippäsi. Se siis nousi salamannopeasti, kaahasi pöydän luo, otti kukkaron ja paineli se suussa maksamaan. ;o) Onneks ei hieroja loukkaantunut, ku tuolleen Pip jätti vatsawasputukset ottamatta ja halus muka pois. ;o) Naurettiin hiemaisen hömppäkoiralle. =OP Parin kuukauden päästä koitetaan päästä uudelleen taas.

Mentiin hierojalle aika ajoissa, joten päätin ex tempore pesettää auton pesukujalla. Pippaa ei järkytä mikään, mutta Romppanen oli kummissaan ja pelkäsi. Vai mahtoiko sitä kauhistuttaa, ku lauloin cd:n mukana J. Karjalaista aikas kovalla äänellä. ;o) Heti kun päästiin pois isojen harjojen alta ja kovasta huminasta, porostin palautui ja merkkasi äijämäisen komeasti päästessään ulos.