Alkuviikko on kulunut tosi äkisti. Koeviikon takia mulla oli maanantai ja tiistai tunnittomat päivät. Siispä maanantaiaamusti pääsi Rokki nauttimaan koiratyttösen seurasta. :o) Treffattiin Milla ja Ninja-aussie Paneliassa pelloilla. Illemmalla lenkkeiltiin Pipan ja Rokin kanssa lagottojen kera. Tiistaina hurautettiin Tampereelle ja Pip pääsi akupunktioeläinlääkärille. Lapussa lukee "ihanan vetreässä kunnossa", joten nyt saatiin ekan kerran kunnolla keskityttyä pisteisiin, joilla olis vaikutus niveliin. :o) Pipsu vaikuttaa nyt tosi tyytyväiseltä pikkukoiralta. :oD Parin viikon päästä mennään uusiks.

Eilen keskiviikkona Rokki oli AgilitynLumossa. Nyt oli porosella kivasti tekemisen meininkiä ja tajusin lopettaa ajoissa. Vikaksi otettiin alumiinikeinua. Aloitettiin niin, että Tero otti vastaan ja palkkasi nopeasti. Toka toisto nopeampi laudan lasku ja kolmannen Pomppis teki itekseen ja tosi äijästi. Nyt pitäs päästä w-metallin keinua reenaamaan, koska sellaista Roks WeCAn kissoissa pelästyi. Kun saavuttiin kotiin, käväistiin kävelyllä ja sisälle tultua kuului keittiöstä tosi outo ääni. Ihan ku jompikumpi olis tukehtumassa tai oksentais rajusti. Elvytyksiä miettien menin katsomaan. Kuivamuonapurkki oli keskellä lattiaa ja Rokki haukkoi sieltä napua isolla suulla puolitukehtuen ahmimisen takia. Pippa oli siis kotona ollessaan ottanut muonakipon muovitynnyrin päältä, mahdollisesti suljin sen huonosti ja ihana haisu meni tyttösen kuonostimeen ja oli ihan pakko herkutella. Pippa on niin professionaalinen ruuanvarastaja, että ei syö itseään kipeäksi vaan oli jättänyt muonakipan lattialle syötyään vatsan sopivan killiksi. Voi hömpyttiläiskoirat! Vesikuppi olikin sitten illalla suosittu kohde. ;o)

Kevät on edistynyt hirmuisaa vauhtia. Jää ja lumi sulaavat ihan silmissä. :o) Tänään taas käväistiin lagottopoppoon kanssa metsälenkillä ja siellä näkyi olevan jo ihan potentiaalisia paikkoja tehdä jälkeä. ;oD)))