Tänään on ollut ihana päivä. :o) Aloitettiin puolentoista tunnin aamukävelyllä lagottojen kanssa. Pippuri ja Roksula juoksivat jonkin verrankin, ja kotona olin katsovinani, että olisko Pip aavistuksen jäykkä. Alkuillasta uus lenkki, nyt porukan vahvuudesta puuttui Pippaliini, ettei tassu kipeytyisi. Roks oli kummankin lenkin taas koko aika irti, yhteensä kaks ja puol tuntia. :oD Se kulkee omia polkuja, mutta liki se on silti koko aika. Ja koska itellä on ollut tänään rentoutunut olo, on yllättäin koirakin rento. Kotona oon koittanut jotain siivoomisentapaista, laiskasti tosin.

Jospa nyt alkaisi koirusten uusi ruokakausi. ;o) Keitin niille näet jauhelihasta, tummasta riisistä ja porkkanasta puurontapaisen. Oli pakko soittaa Pispun kasvattajalle, että puurossa jokin vika, sillä nyt ei itte tehnyt mieli syödä sitä niinkuin Pipan pentuaikana, jolloin tein Marjon ohjeen mukaan vastaavaa. Homma selvis nopeasti, puuroon ois pitänyt panna valkosipulia. :oP Annoin korspuille pienen pienet maistikkaat, eri hyvää. ;oP Oikeastaanhan meillä on tänään luupäivä, kun vihdoin meen Smarkettiin tuli Kivikylästä mun tilaamat naudan putkiluut. ;oD

Reeni on ollut niukkaa, metsällä paljon luoksetuloa ja kontaktista palkkaamista. Pip muutaman peruuttamisen tehnyt ja Roks pieni paikallapysyminen. Ehkä tänään vielä jotain, luultavastio ei. Huomenna alkaa Rokin suosikkiharrastus talvitauon jälkeen. Lännen Vinttikoirain maalismaastot on vasta nyt, kun lumi on pois ja uskaltaa kunnolla ajaa metsään hiekkakuopalle. Porostin pääsee siis pitkästä aikaa vihettä jahtaamaan. Mahtaa nassikka huutaa innosta ja  kovaan ääneen. ;o)