Keskiviikkona pidettiin Tuulan (lagotot) ja Johannan (hoffi) kanssa reenit. Ensin keppejä todella rajuilla takaaleikkeuksilla. Pippa oli ihan mahtavan taitava, yks virhe vaan ja senkin voi laittaa mun piikkiin. Huudan sille oikean alun jälkeen aika kovaa jiiihaaa. Siitä se pistää ison vaihteen päälle. Tuo yks mokakerta oli silleen, et tulin ihan sitä vastaan, kiersin sen takaa toiselle puolelle enkä sanonut normaalisti. Tein vielä sitäkin vaikeampia toistoja, tosissaan tulin vastaan sen aloittaessa kepit ja uskomattomasti se päästeli.

Hyppysuoraa tehtiin ja okseria sekä okseriharkkaa. Pip oli oikein hyvä kaikessa. Pientä kieputustakin piti tehdä, joka sekin onnasi kivasti, kunhan vaan muistin radan. Hirmu hyvin Pupsi oli kuulolla.

Torstaina oltiin kaupunkitaistelun maksijoukkuekokoonpanolla reenaamassa taistelun rataa. Pippa meni varsin hienosti, vain kontakteilla mietin, että tohtiko jatkaa matkaa omin luvin. Siispä pientä kontakteilla tahkoamista ja onnasi mallikkaasti :o) Reenit onnanneet sen vertta hienosti, että taitaa tulla varsinaisella radalla kuusinkertainen hylly ;o)