Aamuisten jälkien jälkeen laiskoteltiin kunnolla. Rokkikin nukuskelee niin antaumuksella, että epäilin sitä jo kipeäksi.

Mentiin  neljälstä lagottojen kanssa metsälenkille Järilään. Taisi olla sama kiinnostava haisu ku viimeks, sillä Rokki irtosi todella hyvin, porostin juoksi oikeen viimmäsen päälle ja haki jotain. Missään vaiheessa sillä ei ollut varsinainen jahti päällä, se vaan etsi ja huiteli. Pari kertaa se oli ehkä minuutin näkymättömissä, mutta märkä metsä on niin vehreä, että siellä muutenkaan meinaa nähdä kauas. Ihme ja kumma, kävelyn aikana ei satanut ensinkään, vaikka muuten on satanut suht koko päivän.

Leikkelin pieniä makkaranpalasia pussillisen lenkille mjukaan, mutta unohdin ne kotiin. Siispä koirustajat saivat ansaita ne palattuamme. Pippa seisoi takaloillaan, pakitti ja pujotteli jalkain välistä sekä tietenkin teki seuraamista. Rokki sai tehdä pelkkää seuraamista. Pikkasen se edisti ja koitin palkata taakse, että korjaantuis. Ilme ja kiihko ihanat! ;oD Korppuset melkein repivät villahounsa, ku makkara oli niin hyvää. :oD Hiukkasen nuo sisätokot olleet niukkoja viime aikoina, toivottavasti tästä aktivoidun. ;o)

Kävelylenkin jälkeen ajettiin Kokemäelle kauppaan. Koirat oottivat tietty autossa ja kun olin palannut ostoksilta Pippa makasi poikkeuksellisen kiltin näköisenä kuono penkkiä vasten. Ajaessa kotiin kuulin kahinaa ja epäilys heräsi. Löysin näet vanhan lihapullanamipussukan jämät yhden takin taskusta ja heitin ne auton roskapussiin. Kotipihassa sitten vilkaisin koirujen tilaan ja siellä oli revitty lihapullalta haiskahtava muovipussi. Pippa oli siis kiivennyt mun verkkoviritysten vierestä etupenkille, ottanut roskista aarteen ja palannut nauttimaan sen taakse. Se ON taitava. En osaa päättää, pitäskö Pippuri viedä teatteri- vai sirkuskoulun pääsykokeisiin. ;oP