Perjantaina juhannusaattona oli aamupäivällä agiharkkaset, joissa Roks ekan kerran sai tehdä hiukan. :o) Puolen tusinaa estettä ja aidoissa ei rimoja, kaks toistoa ja meille jäi hyvä mieli kivasta pätkästä. Pippa teki samaa pätkää, ei myöskään rimoja ja melkoinen tappomeininki. :o) Grillailtiin serkun luona ja tultiin ajoissa kotiin. Illalla oli ihanan raikas sade ja kastuttiin lenkillä litimäriksi.

Lauantaina oltiin sekä aamulla että iltasella tunnin lenkki lagottojen kanssa. Koirustimet saivat tehdä tarkkuusruudut Hossun kentän likellä iltasella. Koko parisen neliötä, esine kynän tuppi ja häiriönä karmaiseva määrä hyttysiä. (Joihin koirain yrttispannat ei ensinkään pure. :o( ) Pippa ensin, loistava suoritus. Seuraavaksi Rokki, tosi taitava. Sitten Pippa ja jälleen pätevä suoritus. Viimeinen piilotus Rokille eikä porostin meinannut millään löytää. Mutta portsu ei onneks suunnitellut virtsimistä vaan jatkoi ja loppujen lopuksi löysi. :o)

Tänään sunnuntaina aloitettiin harkka juhlistamalla Tuikun synttäriä. Onnea vielä kerran kiihkeälle leidille ja suuri kiitos herkuista! :oD Myös mun koirat sai kakusta maistikkaat. :oP Kumpikin koira pääsi tekemään kymmenisen esteen pätkän, Pippa muutamaankin otteeseen ja Rokki kerran. Olin tosi tyytyväinen kumpaankin rekkuun. Pippa nyt on aina pätevä mitä tekeekin, mutta Rokkikin teki alun upeasti ja lopun ok vaikka ohjasin hölmösti. Agin jälkeen tokoa, johon Roks ei päässyt ensinkään aurinkoisen sään takia. Pippaliini teki noutoja, metallinoudon, hyppynoutoa, ohjattua sekä ruutua. Ohjattu oli varsin paha, kun ruutu oli niin likellä, muuten kaik hienoa tokostusta. Kerran Pipsis tosin lähti hyppynoutoon omin luvin, pahapaha. Ruudussa oli kosketusalusta, ja nassi otti tosi upeasti hyvän paikan siellä. :o) Tokoon liittyi ankara wubbaleikki. :oD