Rokki on reenaillut saalisleikintyylistä nyt silleen, että saa tosi nopeasti purra uutta patukkaa eli tehdään pienen pieni vetoleikkiminen, ni nyt poju suostuu jo irrottamaan :o) Jatkamma tälleen. Roks harjoittelee samoja vanhoja istumista, maahanmenoa, irtaantumista, luoksetulemista, muhun liimautumista ja silleen. Torstaina tein jäpälle jäljen Hiirijärvelle pellolle. Kun oltiin menty päälle kymmenen askelta tosi hienosti, tuli emäntä kertomaan, että pelto on myrkytetty kahta päivää aiemmin :o( Siispä kehaisu, penikka sylkkyyn ja pois, lounas jäi pellolle. Ei mun tullut ees mieleen, et rikkaruohoja voi myrkyttää, kun vilja on jo isoa, opinpa senkin. Annoin kotona uuden ruuan ja runsaan maitohappobakteerimäärän. Ei ripulia, ei mitään häikkää, hyvä et selvittiin pelästyksellä :o)

Pippa sai reenata agia torstaina ja perjantaina. Torstaina mun ryhmä, jossa koiria viis. Tehtiin kolme radanpätkää. Yhden maksein SM-radan alkupätkä ja pari mun omaa. Ajoitus, keppikulmat, putken pään etsiminen, esimerkiksi noita reenattiin. Perjantaina ei maksireenien vetäjä päässyt paikalle, joten tehtiin maksien SM-kisarata, finaalirata. Meillä ei oo ku kaks putkea, ni yks korvattiin pussilla. Ihan sai juosta tuolla radalla. Pahoja paikkoja, mut alkoi se sentään sujua :o)

Reenien jälkeen kumpanakin iltana oltiin Tuulan ja lagottojen kans kävelyllä. Tuulalla on tällä hetkellä kolme kipaletta niitä. Vierailevana tähtenä nuosi uros. Rokki pakkas taas kiusaamaan Sinnaa :o/ Muuten viiden koiran lössi tuli hyvin toimeen keskenään.

Laitetaan loppuun vielä maininta, että ei mitään ongelmia torstaina, kun pidettiin luupäivä. Kävin ihailemassa ja silittelemässä Rokin luuta, ei ollut Piksu ensinkään epäileväinen mun aikeitten suhteen. Koikut oli järsineet tunnin ajan, ku käväsin veskissä ja palatessa ne oli tehneet vaihtokaupat ja söi ihan kylki kylessä. Pippa on nykyään tosi reilu murinoissaan, varottaa selvästi hyvissä ajoin.