ja yritettiin vähän pöhistä hihnassakin! Mattea se ei ensinkään miellyttänyt, joten bliw-pullosta suhauttettiin vedet pöhi-Pippaa päin ja flik kesyyntyi. :o)

Eilen maanantaina oli tva:n harkka peruttu. Siispä koirustimet autoon ja metsätiellä omaa kivaa. :o) Pippa on nykyään niin hodari, että apua. Vietikäs eläin vois joku sanoa. On sillä silti kuulo ja jonkinmoinen järki tallella. ;o) Pysäytin luoksetulosta seisomaan ja vapautin heti taakse schnugga wuballe, kiesus mikä jarrutus! Taitoeläin. :oD Muut juitsut tasaisen hienoja, tehtiin jättöjä, seuraamista, noutoa, kiertoa, kaukkareita ja ehkä vielä jotain mun unohtamaa.

Rokki pokkinen teki myös. Se odotti auton luona Pipan tehdessä, joten olipa pieni koiranpoikakin kuumis. Ja siitä aiheutui äänisaastetta, ei kovin pahaa mutta kuitenkin. Ja aavistuksen meni liian kovaksi yrittämiseksi. Söhrö-matte koittaa auttaa, ku pitäs olla rauhallinen ja kertoa mitä oikeaa tehnyt. Kontakti pysyi hienosti, paikallaan poju malttoi olla hyvin ja luoksetulokin reipas. Puun kiertämiostä tehtiin hiukan liian monta toistoa. Ja alkuun tehtiin monta toistoa "tänne" ja "sivulle". Erikiva porostin, eikä se ees koittanut virtsiä kesken kaiken, kehitystä. :o)

Tänään käytiin Hossussa Tuulan sakin kera. Alkukäppäilyn jälkeen Pip ja Rok jo läähättelivät. P autoon ja R kevythäkkyrään agikehän viereen ja hetken päästä töihin.  Vinokepit hienot, toki mun tarvi vähän taas poikaa häiritä. Tehtiin niin, että Roks tuli mutkaputkesta kepeille ja että se meni hienosti ne kepit. :o) Mun pitäs Tuulan mielestä alkaa luottamaan Rompsuun. ;o) Hyppy+rengas+pussi+hyppy+hyppy meni myös erimallikkaasti! Kummaltakin puolelta, hyvä esteitten etsiminen ja nopea pussinläpijuoksu. Sitten koitettioin persjättöä kolmen aidan kera ja taas muka mun pitäs luottaa porostimeen. Vaikeaa on. Nää oli ekasessiossa. Rokilla hieno ilme, mitä nyt mun persjättöhösläys hiukan sitä harmitti. Toka sessio jäi lyhyeks, sillä kentällä alkoi ohjatut harkat. Rokille siis puolisen tusinaa keinun suoritusta, ihan äijä taas, eikä helpotuksia tai pehmityksiä. Ja perään puomin pari kaunista hallittua suoritusta.

Pippahan ei käpäläisen takia agiloi tänä vuonna, niin tokoa siis. Kaks merkkiä: lähetin ekalle ja sit mun kroppa kohti toista ja komeasti meni sinnekin. ;O) Testasin toki, toimiiko pelkällä kädellä ohjaaminen ja toki se toimi. :o) Erihieno metallinouto. Kierron jälkeen pysäys tarkasti. Upeat jätöt. Palkkana oli suht laardista keitettyä sikalihaa, joten taitavuus ja kiihkeys ihan ymmärrettävää. ;oP