Koirien reenailut ihan niukkoja, ku ne vaan makaa raatoina ja mää oon kuumuuden takia ärripurri. Sisällä pääasiassa ja jotain pientä ulkoilun yhteydessä. Rokista on kehkeytynyt aika hyvä "etsikää metsästä marianhaisuinen käpy" -leikissä. Sillä on malttia etsiä ja haistaa, kun taas Pippa viipottaa turhan innokkaana.

Perjantaina oli Rokin agiharkka, jossa myös Leksu sekä Tyty ja Töppis. Mua melkein pelotti, et tekeekö jäpä mitään noin kuumalla. Ihme ja kumma, se teki! ;oD Suunnittelin meille kolme lyhyttä reenijuttua, mut tieteskin unohdin vihon kotiin. Mutta muistin suunnilleen ja tehtiin sen mukaan.

Ekassa pätkässä vinokeppejä ja keinua. Kepeillä en anna vielä mitään käskyä, vaan saa ensin kunnolla keksiä mitä tehdään. Avustaja piti Roksua hihnassa ja mää kävelen vierellä. Ensin oli leveämmällä ja sit aavistus korkeammiksi. Kananpaloilla varustettu namilautanen odotti taiturikoirua. Rokki teki varsin hienosti. Ihan ku se alkais oikeasti etsiä omaa rytmiään ja vikassa kerrassa alkoi olla pientä kroolaamisen makua, jesh! ;oD Toistoja puolisen tusinaa. Keinulla se oli varsin reipas. Nopeasti keinulaudan loppuun namitukseen ja saman tien aletaan laskea alas. Se nauskutti kanaa ja nappulaa hyvin, ei mitään pelästyksiä, tosin ei anneta kolahtaa.

Tokassa sessiossa irtoamisharkka eli kaks hyppyä ja putki, jonka päässä namilautanen ja toisena tehtiin puomia. Irtoamisessa koitin hölmö minä saman tien lähettää sen hyppyin takaa, mut ei se toimi niin. Ensin putkea, sitten hyppy+putkea ja sen jälkeen hyppy+hyppy+putkea. Rokilla hyvä meininki. :o) Sain olla paikallani ja se irtos upeasti. Puomilla jokainen toisto hyvä, hallitut upeat kontaktit, tällä kertaa se oli hihnassa, ku vauhti niin kova. Irtoamista ehkä tusinan verran toistoja puomia puolisen tusinaa.

Viimeisellä kerralla kahdella hypyllä aloiteltiin mun sivulle irtoamista, tosin vielä pysyin paikallani sekä pussia. Kahden hypyn taakse namilautanen ja menin suunnilleen tokan hypyn kohdille ohjaamaan Romppasen hyppäämään. Rimat oli tässä kuten irtoamisessa reilussa medikorkeudessa, halusin välttää sukellukset. Rokki etsi aidat upeasti. ;o) Ja mää muistin palkata sitä hienosta odottamisesta. Se odottaa niin upeasti, että meinaa näet unohtua. ;o) Thän saakka palkkana kanaa, mut vimpaks pussi ja schnugga wubba kehiin. Ekalla Tuula piti kangasta pikkusen ylempänä ja Suvi veti parimetrisessä narussa olevan näkyvän lelun pussin läpi. Jesh, mikä vauhti! Vielä kolme toistoa, lelu näkyvillä, kangasta ei pidetty. Mahtava vauhti, ei tarvi pelätä kiinni juuttumista tolla meiningillä. :o)

Tosi yksinkertaisia juttuja, mutta oon silti supertyytyväinen. Rokki oli innoissaan, ei ehtinyt tympääntyä mihinkään. :o) Me tehtiin oikeasti yhdessä agilityä, jesh. ;oD Ehkä me vielä opitaan! Ja milleen ollaan saatu noin kivat harkkakaveritkin vielä, kiitos Suvi ja Tuula. :o) Tuulalla oli mukana uusi lagottovaavinsakin, joka ei vielä agia aloita vähään aikaan.