Meillä on 28.6. Raumalla toko-päivä ja koe 6.7.Köyliössä eli jotain pitäs vissiin tehrä ;o) Suunnitelma on pari harjoitussessiota per päivä ja liikkeitä max neljä. Kokonaisia liikkeitä ei justkaan harrasteta. Seuraamista otetaan minipätkiä silloin tällöin ja kaukkareita samoin.

Tiistaina olin Hossussa pitämässä narulelunpunomiskurssia, ni sitä ennen otettiin Pisun kanssa pikkuharkka. Ensin merkki, oikein hieno :o) Sitten pri jättöliikettä kontaktista, ei ongelmia. hiukkasen seuraamista, hyvää. Leikkimistä joka väliin tietty. Kaukkareita niin, et menin n. 20 askeleen päähän ja istumaan, Pupsi nousi kivasti. Sama juttu ja pyysin seisomaan, onnas myös :o) Loppuun vielä merkki. Lyhyt, mutta innostava pikasessio, tällaisia pitäs tehdä ;oD

Metsään oon piilotellut leluja,  ku ollaan oltu kahdestaan. Jälkeä en oo saanu aikaiseks nassulaiselle tehdä, ku on ollut sen vertta sateista.

Maanantaina Pips pääsi aamupäivällä kunnon metsälenkille Romppasen kanssa, ja sitten lähdettiinkin Poriin. Pip tunnisti heti paikan ja korvat ojossa se veti hierojansa vastaanoton ovelle :o) Voikohan tuollainen hömpsy tajuta, että Minna ottaa selkäjumit pois ;o) Pienet jumit sillä oli, ei mitään pahaa useampaa hierontaa vaativaa. Loppupäivän plikka lepäili ohjeen mukaan :o)