Pippa on kovasti harjoitellut puolukoitten syömistä suoraan varvusta, ja alkaakin jo olla aika haka siinä ;o) Puolen päivän jälkeen lähdettiin varikon läheisiin metsiin, ja taas nauskuteltiin puolukoita. Yhdessä vaiheessa Pip söi hiukan puolukan lehtiäkin, mutta nyt se riipii hienosti pelkät marjat :oD Se kaipaa vielä harjoitusta, että nassi ei osaa itse mennä puolukan varvuille, vaan mun pitää näyttää joka kerta, että otappas tuosta. Pakkanen on jo tehnyt puolukoista makeampia, joten ne on tosi hyviä!!

Tuolla samaisella lenkillä tuli taas harjoiteltua paukkuja, sillä sekä ampuma- että haulikkoradalta kuului aiki pauke. Ekaa pamausta Pip hiukan kuunteli ja yhden tosi kovan kohdalla se vilkaisi musta esimerkkiä, pitääkö olla huolissaan. Sitä ei siis pamaukset stressaa, niitä kuului useampi kymmenen ja varsinkin haulikkoradan kohdalla olivat kovia: Pippa juoksenteli hiekkakuopilla ja pikkuriikkisen treenattiinkin paukkeessa.

Poriin on perustettu uusi koiraseura TVA Pori. Mää toivottavasti löydän niitten harkoista intoa tokoon, Pipallahan sitä riittää :o) Ja ehkä joskus vielä mennään kokeeseenkin, jos saadaan harkattua häiriössä :o)

Kolme päivää vielä töitä ennen syyslomaa. Keskiviikkona Pip menee hierojalle, taas siis Minnalle. Torstaiaamuna lähdetään kohti pääkaupunkiseutua, mennään mun veljen luo, treffataan koira- ja ihmiskavereita sekä osallistutaan sunnuntaina Purinalla agikisaan.