Päiviä kuluu ja sama jatkuu. :o( Eilen Roksulan maha oli kunnossa, mut tänään taas löysällä. Rokki kuihtuu yllättävän äkkiä surkean laihaksi, jos ei saa normisti ruokaa, se on tän mahajutun takia selvästi menettänyt massaa. Siispä tänään se sai vitivalkoista riisiä ja broiskujauhista maustettuna maitohappobakteerilla, tykkäs älyttömästi.

Päätin, että mennään jo huomenna eläinkauppaan ja ostetaan jotain nappulaa. Ja lisäks ilmoitin, et jätetään tokoharkoista viimeinen kuukausi käymättä, koska namipalkkaus ollut nyt niin harvinaista herkkua mahavaivojen takia. Rokki on muuten ihan kunnossa, innokas ja leikkisä, ei mitään outoa huomaa. Tuli jo mieleen, että onko mun ite alettava keitellä koirustimille sörsseleitä. Tuolla olis muutama sivullinen erilaisia koiranruokia. Mun oma viitseliäisyys ei riitä aloittaa korppusille raakaruokaa, ja Pipallehan tuli jotain vatsaoireita sen nauskutetua 2,5 vuotta raakaa. Kunpa saatas nappulanvaihdolla homma taas toimimaan. Puhti olis myös yks ruoka, jota vois kiinnostaa kokeilla, jos ei nappulalla saada Roksulan mahaa rauhoittumaan.

Eilen olin töissä WeCAn agikisoissa, ja että mun olis tehnyt mieli päästä Pipan kanssa radalle. Ja Rokinkin kanssa olis voinut koklata pikkupätkiä. Tuomari Marjo Heino oli tehnyt aikas kinkkisennäköiset radat. Koirut jäivät aika vähälle, koska olivat kotona kahdeksisen tuntia ja kotona olin illalla niin väsynyt, että vain tynkälenkki. Tänään oltiin aamulla kävelyllä lähimetsässä ja yhdeltä Tuulan sakin kanssa Järilän suunnalle kunnon lenkuralla. Roks sai olla vapaana suurimman osan ja käyttäytyi hienosti.

Loppukaneetiksi vielä, että Rokin kasvattaja kirjoitti kirjan, josta löytyy Rokin kuva! Sivulla 29 on erittäin pätevännäköinen pieni poropoika hanska suussa.