Mentiin taas Hosiossaareen ja päätarkoitus oli saada yksi loistava suoritus eteenmenosta. Ei onnistunut :o( Vein patukan kentän päähän Pipan odottaessa autossa. Kuvittelin sen seuraavan niin, että tajuais patun olevan kaukana. Se lähti kyl etenemään, mutta silleen ylös kuikuilevasti. Siis paluu helpompaan. Vietiin yhessä pari kertaa, onnistuneet eteenmenot saatiin tehtyä ja nyt jatketaan tälleen jonkin aikaa.

Muita harjoiteltuja juttuja oli nouto, seuraaminen ja jätöt. Sekä mun viedessä patukkaa, oli Pip paikkamakuussa. Pip on tajunnut, että noudon palautuksessa irrotetaan vasta mun kehotuksesta, fiksu tyttö ;OD Seuraaminen oli tosi innokasta, ehkä paikka aavistuksen turhan edessä. Jätöissä Pippa meni kerran vahingossa väärään asentoon. Lisäks tehtiin niin, että hypin ja hullutin sitä ja yhtäkkiä kehotus seis/istu/maahan. Palkkasin satunnaisesti tosi nopeat asennot, oli kivaa hölmöillä :o)

Kentällä oli dobberi ja lapparinpentu, jotka hiukan häiritsivät. Pip kuumui kerran niin, että haukahti ja ilman lupaa otti noutokapulan, kun olin pyytänyt odottamaan. Sen asenne oli väärä, mutta homma onnistui kivasti sen jälkeen, kun se oli ollut puolisen minuutin jäähyn autossa.

Kaikkinensa hyvä treeni, Pip hulluna hommaan, ja mää sain hyvän muistutuksen, että pitää edetä pienin askelin uudessa asiassa ;o)