Nyt loppui ihana joululoma. :o(  Heräsin aamulla ennen viittä eikä haavettakaan enää nukkua, jospa sitä oppis olemaan stressaamatta. Pystyyköhän tällainen heikkopää.

Aamulla mulla sellainen olo, että piti jättää pikanaksaukset väliin. Kotiin tultua lähdettiin aika pian lenkille Hiisikujan suuntaan. Pakkasta -15, mutta Pip ei missään välissä näyttänyt varpaitten palelevan. Otin ison riskin, sillä päästin Rokin vapaaksi metsässä. Oltais Pispun kanssa jäädytty, jos se ois huitassut riistan perään. Roks oli kilkki. :o) Se juoksenteli innoissaan korkeissa hangissa Pipan kanssa. Ne tappoivat useamman oksan. ;oP Kumpikin tuli nopeasti kutsusta ja Roks huoli keksin palat. ;o) Hevon kakkaraisia nauttivat hieman ja pitivät hauskaa lumessa. Roks ei ees harkinnut lähtöä minnekään ja ilmeestä puuttui kaikki ylimielisyys.

Iltaruuan koiskut saivat puoliksi naksuttelusta ja loppupuoliska kupista. Pip sai ite ehdottaa, joten tietenkin se halus peruttaa ja kölliä. ;o) Meinas kuonolainen haukkuakin, mut kerkesin naksautella muista aktiviteeteistä. Seuraamistakin tehtiin, taitava puspu. Rokki teki vain kontaktia. Se oli aika kesy, joten peruutin ja merkkailin kontaktia. Kun homma parani, otettiin yhtä askelta seuraamista tai siis käännyin ja kontakti pysyi. Nyt saatiin sessio pysymään lyhyenä, ku eilen pääs venähtämään. Ehkä on hyvä, että välistä niukempaa. Tars vaan saada aikaiseks sellaiset viis muutaman minuutin settiä joka päivä, mut saamaton mikä saamaton.