Mentiin aamupäivällä pöpsän kentälle. Se on hiekkapohjainen ja niin niukassa käytössä oleva jalkapallokenttä, että alkanut kasvaa ruohoa ja jotain rikkaruohoa. Miksköhän en ennen oo keksinyt, että se on hyvä reenipaikka. Ohjelmassa ruutu ja ohjatun merkki.

Tein ruudun, mentiin pissatukselle. Takas tullessa testasin, miten kannattas kokeessa mennä kehään. Pipan kontakti oli hakusessa, kun en seurauttanut, en halua tylsistyttää seuraamiseen, joten pitää harjoitella kontaktin pitämistä kävellessä "katso"-kehotuksella.

Tehtiin ruutu kaks kertaa, ekalla lähetys vasemmalle ja tokalla oikealle. Tosi hieno merkki kummallakin kertaa, upea vauhti ruutuun ja hieno pysäys. Ekalla menin ruudussa seisovan Pipan luo, annoin broiskun sydäntä ja pallon muutamaks heitoks. Tokalla heitin pallon puolimatkasta kävellessäni kohti sitä. En vopi pyytää sitä makaamaan, ku alkaa ennakoida niin vahvasti. Erittäin onnistuneet kaks toistoa, tosin jännitti ensimmäisen onnistuneen jälkeen tehdä toisto, mut onnas hienosti :o)

Sitte meen murheenkryyni eli merkki ennen ohjattua noutoa. Pippa istui, vein merkin ja kapulat. Pippa meni merkille, oli suoraan päin mua, paikka hiukan turhan takana, mutta meen tämänhetkiseen tasoon nähden loistosuoritus :oD Ja sopiva syy avata kissanruokapussi ;o) Mistäköhän sekin on tehty, kun ei meinannut haju lähteä käsistä edes alkoholinhaisuisilla desinfiointilappusilla. Loistava tokoreeni kaikkineen :o) Ehkä tuo merkki alkaa jotenkuten sujua. Ei muuten noudettu kapulaa, sillä koitan saada Pipan tajuamaan, että merkki se on, joka kannattaa.

Illalla oli agiharkat Tuulan kanssa. Ennen agia taas ohjatun merkki. Tuula vei kapulat. Pipan pers tahto nousta :o( Sillä oli hirveän rauhallinen vauhti merkille mennessä, mut se meni ihan täydelliseen paikkaan ihan merkin taa ja kuono mua kohti ;oD Jiihaa, broiskun sydäntä palkaks ;o) Tokoharjoitusten osalta loistava päivä!!

Agissa tuskaillaan hitaitten alastulokontaktien kanssa tai siis että Pippa jää niillä liian ylös. Ekoilla toistoilla puomin ylös-ja alasmenoilla pringles-kannen päällä namia, toistoja aikalai. Toisessa vaiheessa naksautin kummankin etutassun tullessa maahan ja palkaks sydäntä. Ihan ku se ois hiukka alkanu ymmärtää :o) Kun sitte tehtiin ratoja, se tuli melkein joka kerta alas asti, jeee!!!! Jos ei tullu alas, odotin sen tulevan ennen ku jatkettiin seuraavalle esteelle. Muuten meni harkat ok, mää olin monessa kohtaa taas ihan liian hidas. Kontaktien takia agireenikin tosi hyvä ;oD Jipii! Jos raatsisin tehdä monta sataa toistoja rauhallisesti hermostumatta mistään hötkyilyistä, ni ihan varmaan saatas Pipan kontaktit pal parempaan kuosiin, hyvältä ja lupaavalta tosiaan näytti :o)