Vihdoin hyllyputki katki ;oD Alkoi jo epäilyttä ja mietin, kuka vois ohjata Pippuria, kun musta ei oo siihen. Mutta jiihaa, meillä oli selkeä yhteiunen kieli radalla ja homma sujui :o)

Tuomari Kari Jalonen oli tehnyt mun makuun mukavat agi- ja hyppyradat. Ne oli suht helpot, ei mitään hillittömän vaikeita ansakohtia. Ekalla eli agiradalla Pippa teki hienoa työtä kuten aina, mää hiukan höselsin välistä, mut en liikaa. Muutamilta aussietutuilta saatiin kommenttia, et sujuva rata. Kontaktit hienot, Pippa oli oma hienosti etenevä ittensä! Aika ei jäänyt ku alle puolstoista sekkaa voittajasta, ja kolmannen sijan ansiosta päästiin tuomarin juttusille. Se kysy puolinolosti, että oliko pahasti meen tiellä, ku ei ollut kuvitellut kenenkään ohjaavan siitä kohtaa. Mää kysyin fiksusti, että missäköhän kohtaa ;o) Julma totuus on, että radala ollaan Pippa ja mää, ei mitään muuta. Jos tuomari on tiellä, menen varmaan päälle kuten joskus Turussa meinas käydä Anders Virtaselle ;o) Palkinnoksi saatiin grillipihdit ;oD Pitää päättää, mikä kapsäkki otetaan Klagiin mukaan ja pakataan ne nyt jo mukaan ;o) Hyvä voittaa agilityssä tarpeellista tavaraa!

Jos agiradalla oli hiukan pientä hösellystä, niin hyppärillä ei! Rata oli just sellinen, mistä tykkään. Ohjasin pitkiä pätkiä takaa, muutamassa kohdassa oli näppärä vedättää. Pips meni upeasti ja me oltiin niin samalla aaltopituudella, jesh! Tulos oli vitonen, sillä yks rima tippui. Aika tais olla nyt liki kolme sekkaa voittajasta, mut että osas olla nautinnollista hommaa ;oD

Rokki oli kans mukana, nukuskeli pääasiassa autossa. Toki se pääsi tekemään kierroksen kentän ympäri ja oli reipas pikkukoira. palkkailin sitä kontaktista ja pyysin kerran istumaan, ihan ku se ois päässyt suorittamaan suurempaakin tehtävää ;o) Päivä taisi olla tän kesän toistaiseksi kuumin, ja sen kyllä huomas. Rokki nukku tosi tyytyväisenä autossa ja Pippa ei kiihkeillyt turhia. Sain sen jopa startissa istumaan ihan helposti ;o) Luulen päivällä jälestetyn kilsan jälen myös rauhoittaneen nassia sopivasti. Mun moka oli unohtaa tonnikala kotiin, en meinannut saada Pippaa lainkaan juomaan. Kotimatkalla kävin onnisutmisen kunniaks abc:llä, mulle 7up free-pullo ja koikuille pakkaus kinkkuleikettä ;o) Ja kisapaikallahan mulla oli palkkioks mukana keitettyä broiskun sydäntä: hyvä ruoka, parempi rata ;o)