Koirien tai lähinnä Pipan vatsa ollut edelleen epäkunnossa. Parempaann suuntaan on viime päivät menty, ja tänään vaikutti jo ihan normaaililta. :O) Aloin antaa Pispulle ihmisille myytävää broisku- ja sika-nautajauhista ja jatketaan sitä vielä muutama päivä. Canicur-kuurinkin nassikalle annoin. Jospa Pip tiesi itse tarkemmin ja hoiti itsensä kuntoon. Ostin meinaan koirille Kokemäen Mustista ja Mirristä kuivattua kanaa. Kotiin palatessa heitin sen vain sisään ja lähdin viemään roskat, minä aikana Pip raateli pussin ja söi kaiken. Ajattelin, että nyt vasta mahatauti alkaakin, mutta ihan kunnossa oli tänään. ;o) Nappulaa en anna yhtä ainokaistakaan vielä hetkeen. Puruluita kumpikin on syönyt, mutta ei hirveitä määriä. Veikkaan niiden syöneen ulkoa jotain epäilyttävää, mutta muunnetaan ruoka normaaliksi rauhalliseen tahtiin.

Keskiviikkona jätettiin ekaa kertaa AgilitynLumossa reeni väliin. Flunssa ei oo parantunut ja kävellessä ihan pistää rintaa, ni ei kiva, ei. Lenkitkin olleet turhan lyhyitä, mutta kilttejä nuo mun kuonostajat silti on. :o) Torstaina mentiin Hossuus tokostamaan. Rokille seuraamista ja kontaktia. Pipalle seuraamista, jätöt ja tunnari. Seuraaminen hienon kiihkeää. Liikkeestä maahan oli ihan unohtunut, nassi vaan ketteli mua yllättyneen näköisenä. Kerrattiin ja sit sekin hyvä. Tunnari tehtiin kaks kertaa ja liikkurina Johanna. Kolme väärää palikkaa, oma ja viitisen namppaa. Johanna vei kaik ja Pippaa pakkas kitisyttämään. Lähti vauhdilla, mutta namin etsintä rauhoitti ja sit upea palikoitten haisto ja välitön reagointi omaan. :oD Kummallakin toistolla näin. Perjantaina oli agi samalla porukalla eli Johanna, Tuula ja Suvi. Pip oli rakentamassa rataa ja sai kertaalleen tehdä pienesti. Rokki vain vinokeppejä, A:n kontakteja ja keinua. Kepeillä muutama moka, mutta silti kaikki meni upeasti kiihkeän mielen jatkuessa loppuun asti. ;oD Agikentälle mentäessä paikalla oli jo Suvi, joka ystävällisesti avitti Pippaa ja mua tunarissa. Taas kolme väärää palikkaa, yks munhajuinen ja kaks namin palaa. Pip meni aika höyryllä palikoille, löysi namit saman tien, etsi lisää namia ja ku ei löytynyt, haisti palikat ja upeasti toi oman. ;oD Aika kaukaa se etsi nameja, mutta uskomattomasti se taas vaihtoi naminetsinnästä marianhajuisenetsintään. :o) Namien määrä saa nyt olla yks tai kaks ja oman palautuksesta annan palkaksi monta, monta namia.

Tänään oli nuorimman veljenpojan yksvuotissynttärit. Koirat oli kolmisen tuntia autossa ja pääsi sen jälkeen sinne sisälle. Karmea älämölö, ku PIp ja Rok uikuttivat, mutisivat ja kitinöivät. Toki ne pian rauhoittuivat ja alkoivat käyttäytyä nätisti. ;o) Kumpikin pääsi jopa shuukottamaan serkun 9-kuista tyttärentytärtä, ooh. ;oP