Unohdin kokonaan mainita viime päivityksessä, että käväistiin Pipan kanssa ammuttavina. ;o) Ehkä tarkempi ilmaisu vois olla, että Kaitsu ystävällisesti pyysi verijälkiharrastelijat ampumaradalle, jossa tärräytteli haulikolla. Ilma oli karmaiseva vesisade, joten päätin, että kuunnellaan vain muutama likeltä ja lähdetään kuivattelemaan itseämme. Olin varautunut hommaan paistamalla ja paloittamalla komean hunajamarinnoidun broiskun filepihvin. Ripotin herkkukuutiot maahan ja enkähän onnistunut saamaan palkeenkielen sadehousuihini viereisestä piikkilankaaidasta. :o( Homman piti alkaa, joten päästin Pispun nauskuttamaan namia, mutta laukausta ei vielä kuulunut. Otin nassin pois ja ekasta laukauksesta sai luvan. Siinä se imuroi, ja muistaakseni neljännen pamauksen kohdalla loppui herkkunen eli me häipättiin. Pippa ei välitä ampumisesta hiukkaakaan, hieno homma. Ei edes hätkähtänyt tai vilkaissut, järiseekö maa vai mikä. Me ollaan aina lenkkeilty likellä ampuma- ja haulikkoratoja, ikinä ei nassi oo pitänyt ampuja juuri minään, nuorena joskus vilkaisi äänen suuntaan, sit jatkui heti muut hommat. Ja kerran oikein maa järisi: Pippa oli ekaa kertaa nälkäpäiväkerääjänä, oltiin Helsingissä ihan Kampin räjäytystyömaan vieressä. ;oD Huomenna nähdään Rokin reaktio pamauksiin, kun on MH-luonnekuvaus. En osaa yhtään arvata, miten Roksula reagoi vai reagoiko mitenkään mihinkään, jännää.

Eilen oli agireeni. Ratana tuosta ensin valkoiset 1-11 ja sitten mustasta radasta 6-14. Valkoisella radalla vähän hinkkailtiin, mää näytin epäselvästi ja silleesti. Rokilla oli oikea äijäasenne, ääntäkin kuului. ;o) Jälkimmäinen rata tehtiin yhden ainoan kerran, se tuntui upealta ja oli kuulemma näyttänytkin sujuvalta! :o) Kun Rokki tuli mustastan nro seiska putkesta ohjasin sen selkä edellä kahdeksikolle. Selän takana se haki hienosti yhdeksäisen. Siitä kirmasin persjätöllä putkelle, joten ehdin ohjata lopun  tosi hyvin. Eritaitava portsu! :oD) Meillä oli kuvaajakin paikalla, koitan laittaa ne pian näytille. Näistä harkoista jäi tosi hyvä maku. ;oP

Tänään mulla on pitkä työpäivä, minkä jälkeen päänsärkyisenä koiskujen kanssa Hossuun. Ensin kävelylle, missä piilotin nahkahanskojani. Rokki koitti vaan häiritä Pippaa, mutta yksin se etsi mallikkaasti. Sitten kumpikin sai kentällä hypätä muutaman kerran tokohyppyä. Kerrankin Rokki raaski nätisti mennä perusasentoon ennen lupaa hypätä. Sitten takaisin metsään, missä portsu oli koko aika vapaana! Se on pahaenteisen kiltti, joten eiköhän tänne päivity tässä joskus itkunsekaisne kertomus, että Voksu hirvestänyt pari vuorokautta. :o/ Vielä viimeiseksi toksotusta. Pippa nouti ja teki ruutua, mahtavia innokkaita liikkeitä ja leikittiin rajusti. :oD Rokki leikki patukalla kesymmin, tehtiin kontaktia kävellessä, sitten vielä noutokapulan pitoa, missä vaadin liikaa, mut onneks saatiin lopuks muutama rauhallinen pito. Pitää siis alkaa harjoitella ja alkuun sisällä.