Mikä voisi olla kivempaa vappuaattona kuin pitää kunnon koiraharkkapäivä. :o) Yhdellekään meistä ei tullut edes mieleen, että ei pidettäisi reenejä. Paikalla oli Tuula ja lagotot, Suvi ja Tyty, Johanna ja Halla sekä mää ja Romppu Pomppunen. Rokki oli sairaan hyvä. :oD Eka harkka oli kymmenen esteen kieputus: kaks kertaa putki ja kahdeksan hyppyä eikä tosiaankaan täysillä mentävä suora. Oma luotto Rokkiin oli vaatimaton ja aluksi se sujahtelikin putkeen. Tehtiin Tuulan käskystä muutamat haltuunotot hyvällä palkalla, jolloin portsu huomasi, että kannattaa kuunnella. :o) Sitten tehtiin rata kokonaan ja mulla oli hiemaisen kova ääni, mutta Roks meni komeasti. Sitten vielä uudestaan sama rata ja nyt voi sanoa, että me tehtiin agilityä ja jopa kaunista agilityä, jopa mun ääni nyt luottavaisempi. :oD Toisella kertaa oli 6 vinokeppiä + hyppy + 6 vinokeppiä + putki ja aika suorassa linjassa. Roks oli mussa aika kiinni, joten motivoitiin silleen, että avustaja antoi palkan ja etenemisestä tuli kannattavaa. Kerran Rokki teki jotain, mihin selvästi petyin, taisi jättää pujottelematta. Seuraavalla tositolla pojuraasu oli hiemaisen epävarma sillä kohtaa. On se sitten herkkis poronen, mutta ihana. :o) Välistä aina se sai hiukan haukkua, niin meillä oli tosi kivaa. ;o) Sen ilme säilyi hyvänä koko ajan, loistoreeni. :o)

Pippa toimi radanrakennuskoirana ja sai jossain välissä tehdä peruutusta mun jalkain väliin, missä se on kehittynyt selvästi. :o) Nassi pakittaa reippaaalla vauhdilla ja vain agikenttä oli niin raju häiriö, että kun siinä tehtiin, kääntyi se pari kertaa mua päin eikä pakittanutkaan. Pakitusmatka oli parhaimmillaan jopa 1,5 metriä. ;oD

Ennen agia talloin Pispulle jäljen Euran tien varteen maastoon joka pääosin vehreää, osittain hieman kuivaa. Pituus puolisen kilsaa, keppejä seitsemän ja vanhennus yli kolme tuntia. Pip oli aika väsynyt yhdeksän maissa, kun mentiin ajamaan se, olihan aussikka mölynnyt autossa Roksun agiloidessa. Jana huiman hieno, reippaalla vauhdilla ja tosi varmasti. :o) Jäljestys alkuosa tosi hyvää, mutta hiukan typykkä väsyi, läähätti lopussa suht kovaa. Hienosti nenätyö suoritettiin, kaikki kepit löytyi ja oltiin tyytyväisiä. Uskomattoman hieno nenäeläin!