Taas vierähti pitkä tovi päivittämäti, voih. Lenkkeilty ollaan aika paljon. Pippa vetää pitkin varvukkoja ja nauttii marjoista. Puoölukoissa on jo ihan uus maku, kun kerta pakkanen niitä puraissut muutamaan otteeseen.

Viikko sitten perjantaina Rokin ja mun  agiharkka ei ollut kovin kiva, en tiä mitä, mut ei vaan sujunut. Maanantain toko oli peruttu. Sisätokoa tehty jonkin verran. Kummankin koiran into hyvä. Pippa yllättäin puri mua käteen houniessaan namia. Rokki on hiukka paremmin alkanut käyttää pebaa, tars vaan tehdä paljon useammin muutamat toistot.

Tänään käräytettiin paahtoleipä, miksköhän paahdin ei sitä sylkäissyt ulos. Määkin istuskelin likellä lukemassa ja unohdin. Keittiö ihan harmaana ja Rokkia vähän epäilytti. Porostin vai pitäskös alkaa kutsua sitä portsuksi! (idea edellisen kirjoituksen kommentoijalta. :oP), se näet kulki kolmisen päivää pää vinossa, oikea korva lintassa. Muutaman kerran suhautin Virbacin korva-ainetta, ei vaikutusta. Pistin tähän oikeaan korvaan toissapäivänä oikein grande määrän, ni johan tuli normaaliksi. Epäilin korvavahatulppaa tai muuta ylimääräistä korvassa, mutta sunnuntain MH-kokeen takia käytin varmuuden vuoksi Roksenterin pikaisesti lääkärillä. Puhtaat korvat, ei mitään syvemmälläkään. Punnasin porosen, 19,9 kiloa ja lääkäri sanoi sitä hoikaksi, ei liian laihaksi. Ninja asuu likellä eläinlääkäriä. Soitin eläinlääkärin pihasta Millalle, ja onneks sopi Ninjan lähteä peltojuoksentelemaan Pipan ja Rokin kanssa. Kiitos mukavasta seurasta! Pippuri muutoin meni jopa uimaan. :o)