RKS järjesti kahden agistartin kisat, joista ensimmäisen tuomaroi Asko Jokinen ja toisen Anders Virtanen. Ei olla ennen oltu näin pienissä kisoissa, kummassakin maxi2-startissa vain 10 koiraa. Rataantutustumisessa pystyi hyvin suunnittelemaan, kun oli tilaa.

Jokisen rata oli varsin kinkkinen. Lisäksi oma selkä oli kipeä, ja juoksu tuntui pahalta. Keksin jonkinlaisen ohjaamisen ja melkein sain sen toteutettuakin. Pipalla oli kova vauhti päällä :o) Lähdössä ei olis taaskaan raaskinut istua, mutta pakkohan nassin oli mennä istumaan, kun muuten ei olis lainkaan päässyt radalle. Radan sana oli haltuunottaminen, mikä onnistui ok. Kontaktit meni kauniisti ja Pip kuunteli hyvin. Yksi rima tippui ja kerran oletin Pipan irtoavan kauemmaksi, mutta tulikin aidan vierestä ja siitä kielto. Tulos kymppi. Viis virhepistettä tehneen voittajakoiran ja Pipan lisäks ei tullut muita tuloksia. Pip sai palkinnoksi muonapussukan, makuualustan, pokaalin ja siankorvia ;o)

Toisen rata oli yhden mun suosikkituomarin käsialaa, taas kivaa kieputusta :o) Radan alkupuoliska meni varsin hyvin, mutta hitsit, kun en saanut Pippaa kuulemaan putkeen mun huutoa. Se jatkoi täysillä toiselle putkelle eikä kääntynyt viereiselle aidalla. Tulos oli siis hylly. Kontaktit meni liki täydellisesti, kepit upeat :oD Koska alla oli hylly, testasin kepeillä, kuinka hyvin voin jättää sen tekemään ne itsenäisesti. Etenin tosi kauas, ja loistonassi jatkoi hirveää vauhtia ne loppuun. Hylly ei kuulosta hyvältä, mutta sellaiselta rata silti tuntui ;oD

Meillä oli taas mukana Milla ja Ninja. Plikat pääsi juoksemaan kentän viereiseen metsään ja kahlaamaan ojiin. Ja suloisesti ne nukkuivat paluumatkalla takapenkillä, en olis uskonut Pippurin antavan kenenkään käyttää itteään tyynynä ;o)