Vapaus on ohi, huomenna paluu töihin. Vaikka mulla onkin pitkä loma, mani se silti tosi äkkiä. Eka jakso lie tosi rankka, saapi nähdä milleen jaksaa.

Vimppa lomapäivä aloitettiin aamuisilla agiharkoilla Hossussa. Kumpikin koira sai tehdä, rimat medissä ja palkkana cesaria. :oP "Rata" oli simppeli uunmallinen, kaks hyppyä, putki ja kaks hyppyä. Hiukan erimoisia versioita tehtiin. Pip kiihkoeläin ja Rokillakin pysyi hyvin tekemisen meininki koko ajan. :o) Portsu tais tehdä viitisen suoritetta. Kuin voi olla niin ihanaa saada edes pienesti agiloida Pipsulaisen kanssa, upeuskoira se tosiaan on. :oD))

Myöhään eilen yks setti ja tänään kans yks setti kontaktioharkkaa laatikolla. Pippa saa vaan kiihkoilla ja hamuat namia, en jaksa suunnitella nopeuskoiralle tarkemmin. Rokki on nyt tehnyt yhtees kolme kertaa 2on2off-asentoa, jonka se vaikuttais jo etsivän. Naksutan tosi taajaan, joten namia kuluu, mutta koikku myös pysyy. Se on poistunut kivan rivakasti laatikolta. Täytynee alkaa niukentaa naksutusta vähitellen.