Taas työ häiritsee vapaa-aikaa :o/ Mutta koitan muistaa ainakin tärkeimmät.

Yhtenä aamuna oltiin kävelyllä ja mulla koiruset auki, kun teki kakkejaan. Sitten kuului jotain outoa ääntä, ja tajusin sen olevan heppa. Museolla on jotain esityksentapaista vanhasta metsän metsän kaadosta tai sellaisesta. Ihme ja kumma, kutsuin koiskut iloisesti vähän kauemmaksi ja ne tulivat. Ei pienintäkään probleemaa, lähinnä kai kun mun käytös pysyi rauhallisena.

Yhtenä aamuna Roks vapaana taas tekemässä tarpeitaan. Se piru näki jossain linnut ja huitaisi perään. Samaan aikaan tuli reippaan 50 metrin päässä juna. :o( Karmea hetki! Nössö-poika kai pelkäsi yksinään junaa ja sieltä se onneks tuli takaisin junan pauhatessa.

Kävely kuonopannassa mun perässä pääosin rauhallista kulkua. Metsässä Rokkikin ollut toisinaan pitemmän aikaa irti. Kun selvästi puuhataan jotain, ei ongelmaa. Mutta jos Pippa hengailee mun luona eikä mullakaan ohjelmistoa, niin Rokki alkaa etsiä muualta. Hienosti se silti tulee nykyään kutsusta. :oD Tänään luulin sen huitaisseen johonkin, mutta välittömästi takaisin, kun kutsuin. :o) Muutaman kerran se on mennyt aivan sekaisin ja kusennuolemisvaihde isolla, lienee kiimanarttuja lähitienoilla jossain.

Rokki sai TVA Porin tokoryhmästä paikan, ja opiskelun piti alkaa maanantaina. Suunnittelin meen tavoitteiksi, että ite pysyn rauhallisena Rokin kitinöistä ja hötkyilyistä huolimatta ja että naksutan sen kontaktin ottamisesta. Mulle tuli migreeni eikä päästy. :o( Ens viikolla uus yritys! ;oP

Kotireeninä samoja vanhoja joinain päivinä innokkaammin, joskus laiskemmin. Pistän jo liikkeille kehotussanoja, mutta käsimerkit edelleen täysillä käytössä. Intoa piisaa porostimella. Ja Pipalla vasta piisaakin, lähes poikkeuksetta mua sattuu käteen sen kiihkeästi ottaessa namit.

123-pelissä Rokki edennyt silleen, että koukistan polvet ja yleensä jäppinen pysyy. Pippa vähän pidemmällä.

Pippa pääsi lehteen. ;oD Canis 1/09 sivulla 7 menee Pip rajua vauhtia puomia ylös. Kuva on Vihdistä viime kesältä, kun nassi teki toisen nollavoittonsa ;o) Juttu on juoksukontakteista, joita Pip tekee vain ilman lupaa. :o) Pippa muutoin oli toisen kerran agiharkoissa, eikä onneksi kipeytynyt ensinkään! :o)

Rokki-raasu on heittänyt turkkinsa menemään. Se on laiha, luinen pikkumies nyt.